Ozinus28 Decapat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 326 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #1 Sarı sitede Xbox oyunlarına bakarken bir sürü oyun sattıklarını gördüm ve biraz da ucuzdu ama güvenilir mi bilmiyorum ya da kargo ile satış yapıyorlar mı bilmiyorum. Ondan dolayı sormak istedim.
Sarı sitede Xbox oyunlarına bakarken bir sürü oyun sattıklarını gördüm ve biraz da ucuzdu ama güvenilir mi bilmiyorum ya da kargo ile satış yapıyorlar mı bilmiyorum. Ondan dolayı sormak istedim.
Kaanolovski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 2.198 Makaleler 1 Çözümler 104 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Diğer 15 Kasım 2023 #2 Güvenilirdir. Forumda gezinirken oradan alışveriş yapan insanların memnun ayrıldıklarını okumuştum.
Ozinus28 Decapat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 326 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #3 Kaanolovski dedi: Güvenilirdir. Forumda gezinirken oradan alışveriş yapan insanların memnun ayrıldıklarını okumuştum. Genişletmek için tıkla... Peki hocam nasıl kargo ile alıcam?
Kaanolovski dedi: Güvenilirdir. Forumda gezinirken oradan alışveriş yapan insanların memnun ayrıldıklarını okumuştum. Genişletmek için tıkla... Peki hocam nasıl kargo ile alıcam?