Arkadaşlar MSİ GAMİNG 5 anakartın debug ledleri çalışmıyor. Bu nedenden görüntülerin nerden kaynaklandığını anlamıyorum. @Recep Baltaş abi lütfen yardım et bu konu benim için çok önemli.
Sağol recep abi kasayı vatan bilgisayara götürdüm test ettiler kart bozuk çıktı, yarın veya cuma günü kasayı almaya gideceğim. Evde yapabileceğim herşeyi denemem rağmen çalıştıramayınca tek çarenin vatana götürmek olduğunu düşündüm ve en doğrusunu yapmışım.
Kart değişti hocam, kartı ikinci montajımda bir vidayı yanlış taktığım için kısa devre yapmış ve kart yanmış. Terzi kendi söküğünü dikemez dedikleri bu olsa gerek. O kadar başkalarına montaj yaptım hiç böyle bir şey olmamıştı. Kartın montajını vatana bıraktım, yarın gidip alacağım. Uğraşmak istemiyorum doğrusu.