Gaming-6600 sistem alınır mı?

pythxdl

Centipat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:

Arkadaşlarim sistem bu ancak ben 2 farklı düzeltme yaptım.
1.si işlemciyi 5600 yaptım 2.de SSD 1 TB.
Alınır mı bu sistem? Bütçem 14 bin civarında.
Çok iyi alınır tabi.

Bende şu anda o sistem var ve çok memnunum hem de çok ben hiçbir ekleme yapmadım o sisteme ve 10k iken aldım kargolanması 4 elime ulaşması 2 gün sürdü sorun varsa ceaplayabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende şu anda o sistem var ve çok memnunum hem de çok ben hiçbir ekleme yapmadım o sisteme ve 10k iken aldım kargolanması 4 elime ulaşması 2 gün sürdü sorun varsa ceaplayabilirim.
reis bu amdnin yeni kartlarinda watman hatası falan yok değilmi yada herhangi bir yazılımsal sorunla karşılaştınmi

reis bu amdnin yeni kartlarinda watman hatası falan yok değilmi yada herhangi bir yazılımsal sorunla karşılaştınmi
R5 5600 ve RX 6600 XT Nitro+ kullanıyorum kendim şuanda. 6600 XT'yi 4-5 gün önce aldım. Wattman hatası yok ancak ufak bir sürücü hatasına denk geldim, o da benim eski sürücü kurmamdan kaynaklıymış. Şuanda bir sorun yok. Fiyat da hoş duruyor. Alınabilir bence.

R5 5600 ve RX 6600 XT Nitro+ kullanıyorum kendim şu anda. 6600 XT'yi 4-5 gün önce aldım. WattMan hatası yok ancak ufak bir sürücü hatasına denk geldim, o da benim eski sürücü kurmamdan kaynaklıymış. Şu anda bir sorun yok. Fiyat da hoş duruyor. Alınabilir bence.

Bir şey sorabilir miyim bu Nitro neden acayip derecede dengesiz bir fiyat düzenine sahip? bir gün 7 bin civarındayken bir sonraki gün 11-12 bin civarında dolanıyor bunun sebebini biliyor musunuz?

İlla alacaksan anakartı B450M Dragon yap.

Ufak bir fiyat farkı vardı B450 yaptım bende teşekkür ederim ileride sistem yükseltmek istediğimde sıkıntı yaratmaz.

Yazılımsal sorunlu. Kendim kullanıyorum pek memnun değilim. Nvidia'ya geçeceğim inşallah.
bu arada 6000 serisinde Asus bu sorunu düzeltmiş diyorlar ne kadar doğrudur bilginiz varmı

Bir şey sorabilir miyim bu Nitro neden acayip derecede dengesiz bir fiyat düzenine sahip? bir gün 7 bin civarındayken bir sonraki gün 11-12 bin civarında dolanıyor bunun sebebini biliyor musunuz?

Ufak bir fiyat farkı vardı B450 yaptım bende teşekkür ederim ileride sistem yükseltmek istediğimde sıkıntı yaratmaz.

bu arada 6000 serisinde Asus bu sorunu düzeltmiş diyorlar ne kadar doğrudur bilginiz varmı
Yok öyle birşey. Daha bugün tekrardan Driver çöktü. Bence Nvidia ya yönelin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı