Gaming-6600 sistem alınır mı?

Bu daha kötü.

mATX senin için sorun değilse Asus Prime AP201 tam sana göre bir kasa. Malzeme kalitesi de plastik değil. Tamamen çelikten.

Hocam bütçeniz eğer ki el veriyorsa 1, 2,3 bu üçünden birini tercih ediniz.
Bütçeniz yetmiyorsa;
https://www.gaming.gen.tr/urun/2613...8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ (5600 yaparak) bu ikisinden birini satın almanızı tavsiye ederim. Upgrade olarak anakart ve PSU konusunda upgrade yapabilirsiniz bütçenize göre.

1-) işlemci eşdeğer ama daha yeni nesil i3 12x ( kastedilen 5600 eşdeğer)
2-) ekran kartı kesinlikle 3060 daha iyi bariz farkla
3-) diğer kalemlerle ilgili bilgim yok

Son düzenleme:
Yeterli olur bence. Kasa kaliteli, kesinlikle kasadan şaşma. Bizzat kullanıyorum. RX6600'de güçlü bir kart. Yapabiliyorsan işlemciyi 5600 yap.
Kasayı kullanıyorum demiştiniz. Ekran kartından sonra wifi için pci express slotu yeterli alan kalıyor mu takabilir miyiz yani ?

Kasayı kullanıyorum demiştiniz. Ekran kartından sonra wifi için pci express slotu yeterli alan kalıyor mu takabilir miyiz yani ?
Benim kullandığım sistemde wifi slotu için yeterli alan kalmıştı, sizin sisteminizde durum ne olur bilmiyorum. Ekran kartının kaplayacağı slota göre değişiklik gösterebilir. İsterseniz akşam size fotoğraf atabilirim.

TP-LINK Archer TX50E AX3000 Wi-Fi 6 bu model sipariş ettim ama bakalım anakart asus pro a520m ekran kartı da rx6700xt sığar inşallah siz yinede resim atarsanız faydalı olur. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…