Gaming 7 USB portların çalışmaması

rezzan an

Hectopat
Yer
mardin
Daha fazla  
Meslek
işletme-özel şirkette yönetim kurulu üyesi
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayar topladım ve bios ayarlarına girdim. Herşey yolundaydı klavye , mouse çalışıyor, sonra oc yapayım dedim usb portlar çalışmamaya başladı. Klavye ve mouse görmüyor. Ne yapmam gerekiyor ? Yardımcı olur musunuz?
Sistem kısaca ;
  • •Msı gamıng 7 anakart
  • •Msı gtx980 ekran kartı
  • •Corsair 780t kasa
  • •Corsair 16 gb ram
  • •İntel i4790k işlemci
  • •Corsair hx850 psu
  • •Asus pg278q monitör
Şimdiden herkese teşekürler. İyi sosyaller...

Son düzenleyen: Moderatör:
Tüm portları denedim olmuyor. Ben işteyim eve gidince fotoğrafını yollarım.
Teşekürler herkese

Arkadaşlar tek tek kabloları kontrol ettim. Öncelikle usbler çalışıyordu oc yaptıktan sonra kesildi bir daha bağlanmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende Msi Gaming 5 kullanıyorum ve kasanın önündeki usb 3 lerden bir tanesi çalışmıyor. Ben anakarta usb 3 kablosunu takarken pinlerin yamulduğunu düşünüyorum. Kasam Cooler Master CM 690 III. Finallerim bittikten sonra kasayı açık bakacağım pinlere.

Kaybolduğum falan yok technopat sağolsun sürekli beni engelledikleri için cevap veremedim. Nedeni ise yok efendim türkçe kurallarına uygun değil. Bu 5.sefer böyle yapıyorlar , yahu bırakın sosyalleşelim nedir bu ya devlet dairesi gibi ve artı ben sorunumu çözdüm gerek kalmadı. Kesin gene engellicekler lütfen bu sorunu çözün @Silinen üye Güngör , @Recep Baltaş ve @Ali Güngör lütfen el atın bu konuya en ufak bi yazım yanlışında hemen engelliyorlar. Lütfen yardım
Kasa görüntüleri
image.jpg

IMG_20150107_012453.jpg
IMG_20150107_012416.jpg

Overclock yaparken bu tür bir durumla karşılaşabilirsin doğaldır. Normal BIOS ayarlarını geri yüklediğinde portlar düzgün çalışıyor değil mi?
Kurallara gelince istisna yok, herkes için uygulanıyor, birbirimize yardımcı olalım: Kuralları

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı