Gaming Bilgisayar Toplama 4000 lira

Dostum bence zalman power alma 2 gün önce aldım sanırım şu an bozuldu . Bugün oyun oynarken kapandı sonra tekrar açıldı . Akşam üstü kapanıp açıldı bem açmadan sonra kapandı düğmeye basıyorum açılmıyor bi kaç dk sonra açılıyor şimdi anakarta güç geliyor ama düğmeye basınca açılmıyor ama yinede sen bilirsin . Ekran kartı tavsiyen iyi bende alıcam 1 - 2 haftaya kadar sistemlerimiz aynı tek benim işlemci 4770k .

Dostum bence zalman power alma 2 gün önce aldım sanırım şu an bozuldu . Bugün oyun oynarken kapandı sonra tekrar açıldı . Akşam üstü kapanıp açıldı bem açmadan sonra kapandı düğmeye basıyorum açılmıyor bi kaç dk sonra açılıyor şimdi anakarta güç geliyor ama düğmeye basınca açılmıyor ama yinede sen bilirsin . Ekran kartı tavsiyen iyi bende alıcam 1 - 2 haftaya kadar sistemlerimiz aynı tek benim işlemci 4770k .
Bunu almak daha mantıklı o zaman:
SMARTPOWER 80PLUS BRONZE 750W GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum birde sana kendi kasamı tavsiye ederim cooler master sniğer black edition led li mpdeli varsa alıcağın yerde ondan al kasa içinde 3 tAne hızını kontrol edebildiğin fan var sanırım 1 tanede ayrıyetten var onu ben mi taktım var mıydı hatırlamıyorum ama kendiliğinden bardı sanırım klasik fan dediğim sen kasayı araştır görürsün zaten .

Son düzenleme:
Resimdeki sistemi tavsiye ederim.

Dosya Ekleri

• afa.JPG
    afa.JPG
    94,5 KB · Görüntüleme: 370
  • Gigabyte z97 gaming 5
  • İ5-4690k
  • Hyper 212x evo
  • 2x4 8gb gskill ripjawsx ram
  • 1tb seagate barracuda 7200rpm disk
  • Haf912 advance yada zalman z11 plus+ evga g2 750
  • Msi gtx980

Monitör de istiyorsanız birşeyler çıkarmak gerekecek. Ama ayrıyeten alacaksanız anladığım kadarıylada sıkı oyuncusunuz ondan 120hz öneririm en az.

Gigabyte z97 gaming 5
İ5-4690k
Hyper 212x evo
2x4 8gb gskill ripjawsx ram
1tb seagate barracuda 7200rpm disk
Haf912 advance yada zalman z11 plus+ evga g2 750
Msi gtx980

Monitör de istiyorsanız birşeyler çıkarmak gerekecek.Ama ayrıyeten alacaksanız anladığım kadarıylada sıkı oyuncusunuz ondan 120hz öneririm en az.
Dediğiniz gibi bir sistem çok pahalıya patlıyor yinede teşekkürler 700 w bu sistem için yeter mi?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı