N Nullo Kilopat Katılım 30 Haziran 2016 Mesajlar 215 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2019 #1 Windows 10 da kullanmak icin kablosuz controller ariyorum. Max butce 300 TL.
Eryd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2018 Mesajlar 3.876 Makaleler 3 Çözümler 36 Yer Ankara 26 Nisan 2019 #2 Microsoft Xbox One S Wireless Controller Siyah dün ben bu cihazı aldım. Bugün elime geçti bir süredir kullanıyorum, inanılmaz memnunum. Laptopuma direkt bluetooth ile bağlandı. Forza Horizon 4 için almıştım. 329 liraya aldım siyah modelini. Beyaz da olabilir derseniz 300 lira altına mevcut. Microsoft Xbox One S Kablosuz Oyun Kumandası - Beyaz
Microsoft Xbox One S Wireless Controller Siyah dün ben bu cihazı aldım. Bugün elime geçti bir süredir kullanıyorum, inanılmaz memnunum. Laptopuma direkt bluetooth ile bağlandı. Forza Horizon 4 için almıştım. 329 liraya aldım siyah modelini. Beyaz da olabilir derseniz 300 lira altına mevcut. Microsoft Xbox One S Kablosuz Oyun Kumandası - Beyaz
aroundtheoutside Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Nisan 2015 Mesajlar 6.347 Makaleler 26 Çözümler 27 Yer İstanbul 26 Nisan 2019 #3 Dualshock 4 de tercih edebilirsiniz, onun da Bluetooth desteği var.
Shinrai Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 1.140 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer İzmir 29 Nisan 2019 #4 Bütçeniz daha düşük ise Monster Pusat modeline göz atabilirsiniz. Monster Gamepad İncelemesi
Doğukan Seyfi Megapat Katılım 20 Ocak 2016 Mesajlar 400 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2019 #5 Shinrai dedi: Bütçeniz daha düşük ise Monster Pusat modeline göz atabilirsiniz. Monster Gamepad İncelemesi Genişletmek için tıkla... Sitesinde stokta yok diyor. Başka yerde de bulamadım. Sizce mağazasında stok kalmış mıdır?
Shinrai dedi: Bütçeniz daha düşük ise Monster Pusat modeline göz atabilirsiniz. Monster Gamepad İncelemesi Genişletmek için tıkla... Sitesinde stokta yok diyor. Başka yerde de bulamadım. Sizce mağazasında stok kalmış mıdır?
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.861 Makaleler 6 Çözümler 137 3 Mayıs 2019 #6 One S kontrolcü en iyi seçim olacaktır. Çok ucuz bir Bluetooth aparat ile sorunsuz şekilde kullanıyorum. Uyumluluk ve çalışmasından çok memnunum.
One S kontrolcü en iyi seçim olacaktır. Çok ucuz bir Bluetooth aparat ile sorunsuz şekilde kullanıyorum. Uyumluluk ve çalışmasından çok memnunum.
Shinrai Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 1.140 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer İzmir 3 Mayıs 2019 #7 Üç büyük şehirde mağazası var. Kontrol edebilirsiniz.