S shulatzo Hectopat Katılım 31 Ocak 2019 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2019 #1 Acer 24.5 240hz 1ms Rampage SN-RW8 COBRA 7.1 Rampage CENTAUR SMX-R13 Gamepower Mirana Rainbow-RGB red switch Logitech G102 6000DPI Şu an bulabildiklerim bunlar sizlerden de tavsiyeleri bekliyorum.
Acer 24.5 240hz 1ms Rampage SN-RW8 COBRA 7.1 Rampage CENTAUR SMX-R13 Gamepower Mirana Rainbow-RGB red switch Logitech G102 6000DPI Şu an bulabildiklerim bunlar sizlerden de tavsiyeleri bekliyorum.
Demeanour Hectopat Katılım 31 Ekim 2019 Mesajlar 525 Çözümler 1 12 Kasım 2019 #2 Öncelikle Rampage markasını kötüleyen bir sürü insan var.Bütçeniz nedir ona göre öneri yapalım.
S shulatzo Hectopat Katılım 31 Ocak 2019 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2019 #3 Demeanour dedi: Öncelikle Rampage markasını kötüleyen bir sürü insan var.Bütçeniz nedir ona göre öneri yapalım. Genişletmek için tıkla... Rampage markasını aktif olarak kullanıyoruz bu fiyat bandında bi kötülüğünü söyleyemem. Tavsiyeleri genel olarak yazdım. Sizde kullandığınız f/p ürünleri yazarsanız bir sürü kişi için faydalı bilgi olur diye.
Demeanour dedi: Öncelikle Rampage markasını kötüleyen bir sürü insan var.Bütçeniz nedir ona göre öneri yapalım. Genişletmek için tıkla... Rampage markasını aktif olarak kullanıyoruz bu fiyat bandında bi kötülüğünü söyleyemem. Tavsiyeleri genel olarak yazdım. Sizde kullandığınız f/p ürünleri yazarsanız bir sürü kişi için faydalı bilgi olur diye.