Arkadaşlar topladığım sisteme alacağım RAM için Gaming gecesini beklemeli miyim?
Ya da Gaming gecesinden ürün alınır mı? Bunun hakkında "ürün hasarlı geliyor almayın" benzeri şeyler duymuştum.
Asıl alacağım RAM bu ( şu an stokta yok 269 TL ): XPG 8GB*1 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 Ram Kırmızı
Sizce stoğa yeniden gelmesini mi bekleyeyim? Yoksa Gaming gecesinden mi alayım?
Arkadaşlar topladığım sisteme alacağım RAM için Gaming gecesini beklemeli miyim?
Ya da Gaming gecesinden ürün alınır mı? Bunun hakkında "ürün hasarlı geliyor almayın" benzeri şeyler duymuştum.
Asıl alacağım RAM bu ( şu an stokta yok 269 TL ): XPG 8GB*1 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 Ram Kırmızı
Bende gaming gecesini bekliyorum şu an da bu arada gaming gecesinden aldığım klavye ve mouse ile yazıyorum. Kulaklık aldım bir tek onda sorun yaşadım o da klasik kulaklık boştayken tiz sesi gelmesi gaming gecesi ile alakasız yani. Bu cuma alacağım ürünlerde gaming gecesinde fotoğrafta;
Bir de indirimlerin sahte olduğu yani önce yükseltilip sonra normal fiyatının biraz altına indirildiğini söylüyorlardı, her ne kadar normal piyasa fiyatının altına düşsede orada yazan % gerçek indirimi belirtmiyor yani, atıyorum %40 yazıyolar ama aslında %10 indirim var. O %10 fiyatıda verip sıfır ürün almak daha mantıklı.
Gaming Gecesi iyi güzelde 20 gündür ürünü yollamadılar. Beklerim ben isterse 2 ay olsun diyorsanız alın. Pandemi falan hikaye. Kargoya veren her türlü veriyor. İşlemci sipariş ettim. 2 günde geldi.
Bir de indirimlerin sahte olduğu yani önce yükseltilip sonra normal fiyatının biraz altına indirildiğini söylüyorlardı, her ne kadar normal piyasa fiyatının altına düşsede orada yazan % gerçek indirimi belirtmiyor yani, atıyorum %40 yazıyolar ama aslında %10 indirim var. O %10 fiyatıda verip sıfır ürün almak daha mantıklı.
Gaming gecesinden aldığım 3 üründe sıfır kokusu üstünde geldi, şehir efsanelerinden ibaret bahsettiğiniz şey. Zira kullanılmış ürünü anlayacak kabiliyete sahip insanlar, en azından ben öyleyim.