Emir Bozdoğan Decapat Katılım 13 Şubat 2019 Mesajlar 82 24 Ocak 2020 #1 Bu gün Gaming gecesi olacaktı fakat hala indirimler açıklanmadı. Sebebini bilen var mı? 8 De başlaması gerekiyordu.
Bu gün Gaming gecesi olacaktı fakat hala indirimler açıklanmadı. Sebebini bilen var mı? 8 De başlaması gerekiyordu.
emirimer Hectopat Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 57 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mimar 24 Ocak 2020 #2 Hangi sitede?
Emir Bozdoğan Decapat Katılım 13 Şubat 2019 Mesajlar 82 24 Ocak 2020 #3 emirimer dedi: Hangi sitede? Genişletmek için tıkla... İncehesap etkinliği. Bugün olması gerekiyordu sitelerinde öyle yazıyordu.
emirimer dedi: Hangi sitede? Genişletmek için tıkla... İncehesap etkinliği. Bugün olması gerekiyordu sitelerinde öyle yazıyordu.
Mert Şahan İLHAN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Mayıs 2015 Mesajlar 2.239 Çözümler 3 Yer İstanbul 24 Ocak 2020 #4 Bir süre ara verildi diye biliyorum.
Emir Bozdoğan Decapat Katılım 13 Şubat 2019 Mesajlar 82 24 Ocak 2020 #5 Mert Şahan İLHAN dedi: Bir süre ara verildi diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... daha 2 gün önce "Gaming gecesine son 2 Gün 10 saat ..dakika..saniye" diyordu
Mert Şahan İLHAN dedi: Bir süre ara verildi diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... daha 2 gün önce "Gaming gecesine son 2 Gün 10 saat ..dakika..saniye" diyordu
55superx Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 13.950 Makaleler 2 Çözümler 77 24 Ocak 2020 #6 Emir Bozdoğan dedi: Bu gün Gaming gecesi olacaktı fakat hala indirimler açıklanmadı. Sebebini bilen var mı? 8 De başlaması gerekiyordu. Genişletmek için tıkla... Evet ben de bekliyordum. Geri sayımı durdurup "Çok yakında" yazmışlar. Yani indirim olmayacak.
Emir Bozdoğan dedi: Bu gün Gaming gecesi olacaktı fakat hala indirimler açıklanmadı. Sebebini bilen var mı? 8 De başlaması gerekiyordu. Genişletmek için tıkla... Evet ben de bekliyordum. Geri sayımı durdurup "Çok yakında" yazmışlar. Yani indirim olmayacak.
Emir Bozdoğan Decapat Katılım 13 Şubat 2019 Mesajlar 82 24 Ocak 2020 #7 55superx dedi: Evet ben de bekliyordum. Geri sayımı durdurup "Çok yakında" yazmışlar. Yani indirim olmayacak. Genişletmek için tıkla... offf günlerdir bekliyordum ya .
55superx dedi: Evet ben de bekliyordum. Geri sayımı durdurup "Çok yakında" yazmışlar. Yani indirim olmayacak. Genişletmek için tıkla... offf günlerdir bekliyordum ya .
C CX571 Hectopat Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 218 Çözümler 2 24 Ocak 2020 #8 Bende beklıyordum. Ekran kartsızlıktan çıldırıyorum.