Gaming gecesinden R5 5600 alınır mı?

Tray olması bir şey değiştirmez sadece stok fanı ve kutusu yok, sen bi kule tipi alır kullanırım diyosan al kullan veya mevcut soğutman varsa vs.

Tray olması bir şey değiştirmez sadece stok fanı ve kutusu yok, sen bir kule tipi alır kullanırım diyorsan al kullan veya mevcut soğutman varsa vs.

Hocam bende soğutucu var o anlamda demedim sizce buradan tray işlemci alınır mı? Demek istedim yorumlarda sıkıntı yaşayan olmuş o yüzden merak ettim.

Alınır.

Kaça iner acaba?

Hocam bende soğutucu var o anlamda demedim sizce buradan tray işlemci alınır mı? Demek istedim yorumlarda sıkıntı yaşayan olmuş o yüzden merak ettim.
Yani hocam ben dfs bilgisayardan almıştım bir sorun yaşamadım ne gibi bir sorun yaşamışlar ki ?

Hocam pinleri vs yamuk gelen vs olmuş bir de Gaming gecesi iade ürünleri satıyor gibi bir şey söyleniyor doğru mu sizce.
Ne desem bilemedim şimdi ben 7500f aldım bunlarda pin yok hiç düşünmemiştim o taraftan.

Hocam pinleri vs yamuk gelen vs olmuş bir de Gaming gecesi iade ürünleri satıyor gibi bir şey söyleniyor doğru mu sizce.
Kötü yorumlara bakmaya kalkarsanız her sitede buna denk gelebilirsiniz o zaman hiç internetten alışveriş yapılmayacak hale gelir durum.
Tray işlemci dediğiniz olay işlemcilerin bir tepsi içerisinde satıcıya toplu halde sunulmasıdır, kutu ve stok fan bulunmaz bu sebeple fiyat uygun olur. Yani alınmaması için hiç bir sebep yok , eğer güzel bir fiyata inerse kapın bir tane.

Kaça inerse alınmalı?

Birde iadesi sağlanıyor mu? Sorun olduğunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…