Arkadaşlar, Gaming Gecesi'nden sistem toplanır mı? En azından ekran kartı, işlemci gibi maliyetli parçalar alınır mı? Sorun çıkar mı? İade edilmiş ürün gelir mi? İade etmek istediğim bir şey olursa sorun yaşar mıyım?
Alınır alınmasına ama ekran kartı, işlemci, ana kart gibi parçaların stokları saniyeler içinde tükeniyor. Denk getirebilirsen alınır. Ben PSU ve SSD aldım. İade konusunda sıkıntı yaşayanlar oluyor. İade edilmiş ürün gelende var. Bana sıfır el değmemiş ürünler geldi.
Hocam bazen gerçekten indirim oluyor ucuza alabiliyorsunuz bazen de fiyatlar şişirilip indirim yapılıyor ona dikkat ederek gerçek indirimden alırsanız tabiki alınır.
Arkadaşlar, Gaming Gecesi'nden sistem toplanır mı? En azından ekran kartı, işlemci gibi maliyetli parçalar alınır mı? Sorun çıkar mı? İade edilmiş ürün gelir mi? İade etmek istediğim bir şey olursa sorun yaşar mıyım?