Melis1 Femtopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Kadın 14 Şubat 2021 #1 Gaming gen TR'den 16K'lık bir bilgisayar alımı yapacağım. Rakiplerine göre çok daha ucuz. Güvenilir mi, biliyor musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Şubat 2021
Gaming gen TR'den 16K'lık bir bilgisayar alımı yapacağım. Rakiplerine göre çok daha ucuz. Güvenilir mi, biliyor musunuz?
Fatihh_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.918 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Şubat 2021 #2 Melis1 dedi: Gaming gen TR'den 16K'lık bir bilgisayar alımı yapacağım. Rakiplerine göre çok daha ucuz. Güvenilir mi, biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Güvenlidir.
Melis1 dedi: Gaming gen TR'den 16K'lık bir bilgisayar alımı yapacağım. Rakiplerine göre çok daha ucuz. Güvenilir mi, biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Güvenlidir.
SaltukSakura Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 331 Çözümler 3 14 Şubat 2021 #3 Güvenilirdir, ben bilgisayarımı ordan almıştım. Bir sorunla karşılaşmadım.
shihura Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2021 #4 Güvenilir. Fiyatı 5.8K iken ModArtPC-MA1 sistemini almıştım. Sistem yeni olmasına rağmen mavi ekran yiyordum. BIOS güncellemiştim düzelmişti. Geçen tekrar almaya başladım ama geçti. Umarım tekrar karşılaşmam.
Güvenilir. Fiyatı 5.8K iken ModArtPC-MA1 sistemini almıştım. Sistem yeni olmasına rağmen mavi ekran yiyordum. BIOS güncellemiştim düzelmişti. Geçen tekrar almaya başladım ama geçti. Umarım tekrar karşılaşmam.