Oyun_Egemeni Centipat Katılım 1 Eylül 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #1 Gaming Gen TR'den kasa alacaktım 100 bin TL. Dolandırılmaktan korkuyorum. Hiç yorumu yok. Güvenli midir?
Gaming Gen TR'den kasa alacaktım 100 bin TL. Dolandırılmaktan korkuyorum. Hiç yorumu yok. Güvenli midir?
L0rrec Hectopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 3.846 Makaleler 11 Çözümler 24 21 Haziran 2025 #2 Güvenilir.
Bumblebeeee Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 360 Çözümler 4 Yer Chakraz Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #3 Oyun_Egemeni dedi: Gaming Gen TR'den kasa alacaktım 100 bin TL. Dolandırılmaktan korkuyorum. Hiç yorumu yok. Güvenli midir? Genişletmek için tıkla... Güvenilir.
Oyun_Egemeni dedi: Gaming Gen TR'den kasa alacaktım 100 bin TL. Dolandırılmaktan korkuyorum. Hiç yorumu yok. Güvenli midir? Genişletmek için tıkla... Güvenilir.
6 642759 Decapat Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 276 21 Haziran 2025 #4 Oyun_Egemeni dedi: Gaming Gen TR'den kasa alacaktım 100 bin TL. Dolandırılmaktan korkuyorum. Hiç yorumu yok. Güvenli midir? Genişletmek için tıkla... Güvenilir şu anki bilgisayarımı oradan aldım.
Oyun_Egemeni dedi: Gaming Gen TR'den kasa alacaktım 100 bin TL. Dolandırılmaktan korkuyorum. Hiç yorumu yok. Güvenli midir? Genişletmek için tıkla... Güvenilir şu anki bilgisayarımı oradan aldım.
founderkral Hectopat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 1.954 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #5 Oyun_Egemeni dedi: Gaming Gen TR'den kasa alacaktım 100 bin TL. Dolandırılmaktan korkuyorum. Hiç yorumu yok. Güvenli midir? Genişletmek için tıkla... Gaming gen tr de öyle kasalarda pek yorum olmaz.(Çok fazla kasa var çünkü) Oralara takılmayın. Güvenilir bir sitedir.
Oyun_Egemeni dedi: Gaming Gen TR'den kasa alacaktım 100 bin TL. Dolandırılmaktan korkuyorum. Hiç yorumu yok. Güvenli midir? Genişletmek için tıkla... Gaming gen tr de öyle kasalarda pek yorum olmaz.(Çok fazla kasa var çünkü) Oralara takılmayın. Güvenilir bir sitedir.
Ben Recep Ben Ali Centipat Katılım 1 Ağustos 2024 Mesajlar 234 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel i5-12400f, Gigabyte h610-mk, İntel Arc B580, T-Force 2x8 ddr4 ram, Kingston 1 tb SSD, Thermalright peerles assassin 90se, Msi MAG Force m100a 600w kasa Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #6 Oyun_Egemeni dedi: Gaming Gen TR'den kasa alacaktım 100 bin TL. Dolandırılmaktan korkuyorum. Hiç yorumu yok. Güvenli midir? Genişletmek için tıkla... soğutucu ve işlemci aldım sorun yaşamadım güvenilir
Oyun_Egemeni dedi: Gaming Gen TR'den kasa alacaktım 100 bin TL. Dolandırılmaktan korkuyorum. Hiç yorumu yok. Güvenli midir? Genişletmek için tıkla... soğutucu ve işlemci aldım sorun yaşamadım güvenilir
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.779 Makaleler 3 Çözümler 25 21 Haziran 2025 #7 Oyun_Egemeni dedi: Gaming Gen TR'den kasa alacaktım 100 bin TL. Dolandırılmaktan korkuyorum. Hiç yorumu yok. Güvenli midir? Genişletmek için tıkla... En güvendiğim ve alışveriş yapmasını en sevdiğim sitedir.
Oyun_Egemeni dedi: Gaming Gen TR'den kasa alacaktım 100 bin TL. Dolandırılmaktan korkuyorum. Hiç yorumu yok. Güvenli midir? Genişletmek için tıkla... En güvendiğim ve alışveriş yapmasını en sevdiğim sitedir.
Oyun_Egemeni Centipat Katılım 1 Eylül 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #8 founderkral dedi: Gaming Gen TR de öyle kasalarda pek yorum olmaz.(çok fazla kasa var çünkü) oralara takılmayın. Güvenilir bir sitedir. Genişletmek için tıkla... Yani al mıyim mi?
founderkral dedi: Gaming Gen TR de öyle kasalarda pek yorum olmaz.(çok fazla kasa var çünkü) oralara takılmayın. Güvenilir bir sitedir. Genişletmek için tıkla... Yani al mıyim mi?
E erkasda Picopat Katılım 26 Aralık 2024 Mesajlar 77 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #9 4 5 alışverişim oldu kargo olsun satış sonrası destek olsun güvenilir. tr de en sevdiğim firmalardan biri, piyasaya öncü olduğunu düşünüyorum
4 5 alışverişim oldu kargo olsun satış sonrası destek olsun güvenilir. tr de en sevdiğim firmalardan biri, piyasaya öncü olduğunu düşünüyorum
juxedjergs Picopat Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 67 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD ryzen 5 3600 2x8gb (16gb) 3600mhz ram Gtx 1060 6gb dual oc Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Haziran 2025 #10 Güvenilir oradan kendi kasamı aldım.