Gaming.gen güvenilir midir?

raidExodus

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Kocaeli, Derince
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: ASUS TUF Gaming RTX 3060 OC Edition
CPU: Intel Core i5-12400F
RAM: Kingston Fury Beast RGB 2x8 GB CL16 3200MHz
Anakart: MSI H610M Bomber
PSU: ASUS TUF Gaming 650B 650W
Depolama: 500 GB XPG Spectrix S20G, 2 TB Seagate SKYHAWK Surveillance 5900 RPM
Kasa: ASUS TUF Gaming GT301

Göz göre göre kazıklanarak 27 bin civarı ödedim. Siz siz olun bu dönemde sistem toplamayın.
Öncelikle herkese merhaba, buralarda yeniyim ve umarım burada güzel zamanlarım olur. Sorum başlıktan da anlaşılacağı gibi "Gaming.gen.tr" sitesi güvenli midir? İnternet sitelerinden NOVA-3060 isimli bir sistem alacağım 9 gün içerisinde. Malum, sistem biraz pahalı ve bende şahsen paramla rezil olmak pek istemem. Bilmek istediğim tek şey herhangi bir "ciddi" sorun ile karşılaşır mıyım ve eğer karşılaşırsam müşteri hizmetleri nasıl? Google'da 5 yıldız olduğu kadar 1 yıldızda gördüm ve pek güvenemedim. Ve bayağı kişi müşteri hizmetlerinden şikayetçi. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
Eğer başka bir sistem öneriniz varsa (AMD ekran kartı olmazsa sevinirim), yazmaktan çekinmeyiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Güvenli.

Evet güvenilir fakat sistem biraz pahalı.

Güvenilir ama bu sistem alınmaz. Bu sistem özelleştirdiğim şekilde alınabilir.

Bu arada bütçemi yazmayı unutmuşum kusura bakmayın, bütçem 18,600 bini çok aşamaz.

Bütçenize göre çok dahah iyi bir kasa dizebilirsiniz. Bunu almanızı tavsiye etmem. Daha bilgili arkadaşalr parça parça yardımcı olurlar. Nvidia istemişsiniz fakat daha ucuza daha yüksek performanslı 6700 XT li kasa dizebilirsiniz. Bilginize.

Attığınız sistemi düşüneceğim, teşekkür ederim. TUF Gaming "Premium" bir marka olduğu için fotoğrafını attığım sistemi tercih etmiştim. Ve ayrıca GT301 kasa gözümde bir güzel durmuştu.

Gaming.gen'de ki sistemde bütün parçalar kaliteli, hepsi kendi modellerinde kalitesini ispatlamış. Bilinmedik model veya parça almak yerine attığınız sistemi anakartı ''B'' serisi bir anakart ile değiştirerek satın alın derim.

Evet, büyük ihtimalle "b" serisi bir anakart ile değiştireceğim be stoklara gelirse HyperX Fury Beast RGB RAM takacağım. Olmazsa RGB olmayan versiyonunu kullanacağım. Siyah kasada kırmızı renkli RAM'ler sırıtır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…