Gaming gen uzerinden 78000 TL'ye bilgisayar aldim bilgisayar da fanlar hizlanip goruntu gidiyor teknik destege gonderdim sorun bulunamadi dediler ve muhtemelen bana gonderecekler hazir sistem alacaklar ve ozellikle Gaming gen uzerinden alacaklar sikayet var gonderimi incelesin mumkunse usengec olmayin ben gibi ve kendiniz toplayin simdi ben bilmem kac ay tuketici haklari ile uğraşacağım cunku iade almiyor pasa hazretleri.
Gaming gen uzerinden 78000 TL'ye bilgisayar aldim bilgisayar da fanlar hizlanip goruntu gidiyor teknik destege gonderdim sorun bulunamadi dediler ve muhtemelen bana gonderecekler hazir sistem alacaklar ve ozellikle Gaming gen uzerinden alacaklar sikayet var gonderimi incelesin mumkunse usengec olmayin ben gibi ve kendiniz toplayin simdi ben bilmem kac ay tuketici haklari ile uğraşacağım cunku iade almiyor pasa hazretleri.
Aynısı arkadaşımda oldu. Ne yaptıysak çözümü bulamadık. Ekran kartını Gaming. GenTR ve kasanın geri kalanını Sinerji'den almıştık ki pahalı bir sistemdi gene. Hem Sinerji hem de Gaming. GenTR ürünler için sorun bulamadık dediler. Daha sonrasında geri gönderdiler sistem sorunsuz çalıştı. O zaman bu zamandır herhangi bir hata almadı arkadaşım. Ürün sana gelsin aynen hata vermeye devam ederse Tüketici hakem heyetine başvur.