Gaming gen İtopya vs gibi siteler mi yoksa vatan mı teknik destek konusunda iyi?

Benim görüşümce hepsi aynı bir farklı yok. Teknik destek maalesef biraz şans işi. Her teknoloji mağazasının da teknik destek açısından artı ve eksileri vardır. Örnek olarak Vatan gibi yerlerden elden alacaksanız aldığınız şubenin ilgisi önemlidir.

Geçen cuma baktım bir tane bile hazır sistem koymamışlar hocam Gaming gecesine.

Geçen hafta vatandan bir hazır sistem sipariş etmiştim siparişi verdikten sonra sistemin içerisinde C4 lakaplı olan Game Booster markalı PSU'nun olduğunu fark ettim ve hemen iade ettim. Fiyatı da fazlaydı zaten parçalarına nazaran.

Hocam gamimg genden almayı düşündüğüm sistemde ASUS parçalar var bunlarda bir sıkıntı çıkarsa ASUS'un teknik servisine verebiliyor muyum bir bilginiz var mıdır?

Son düzenleme:
Hocam gamimg genden almayı düşündüğüm sistemde ASUS parçalar var bunlarda bir sıkıntı çıkarsa ASUS'un teknik servisine verebiliyor muyum bir bilginiz var mıdır?

Garanti belgesindeki servisle doğrudan iletişime geçerek verebilirsiniz diye düşünüyorum ama emin değilim. Nereden alırsanız alın onlarında böyle bir durumda yapacağı budur zaten. Satın aldığınız yeri aradan çıkarmanızı önermem ama sürece dahil olmaları daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…