M Mkann Decapat Katılım 9 Ocak 2023 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #1 Merhaba. Gaming Gen'den sistem aldım. Kargo ile gönderilecek. Paketleme sistemi nasıl acaba? Zarar gelmeyecek şekilde mi paketliyorlar ve kutuları yanında kargoluyorlar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ocak 2023
Merhaba. Gaming Gen'den sistem aldım. Kargo ile gönderilecek. Paketleme sistemi nasıl acaba? Zarar gelmeyecek şekilde mi paketliyorlar ve kutuları yanında kargoluyorlar mı?
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #2 Son zamanlarda yavaş işliyor sanırım. Paketlemesi güzeldi bana geldiğinde.
cyblack Decapat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 517 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #3 Paketlemesi gayet iyi. Kutuları da gönderiyorlar. Ekran kartı taşıma sırasında zarar görmesin diye demonte halde geliyor. Onu siz takıyorsunuz.
Paketlemesi gayet iyi. Kutuları da gönderiyorlar. Ekran kartı taşıma sırasında zarar görmesin diye demonte halde geliyor. Onu siz takıyorsunuz.
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #4 cyblack dedi: Paketlemesi gayet iyi. Kutuları da gönderiyorlar. Ekran kartı taşıma sırasında zarar görmesin diye demonte halde geliyor. Onu siz takıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Bana işlemci kutusunu göndermemişlerdi.
cyblack dedi: Paketlemesi gayet iyi. Kutuları da gönderiyorlar. Ekran kartı taşıma sırasında zarar görmesin diye demonte halde geliyor. Onu siz takıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Bana işlemci kutusunu göndermemişlerdi.
M Mkann Decapat Katılım 9 Ocak 2023 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #5 Anladım teşekkür ederim inşallah zarar gelmez