Arkadaşlar bir hazır sistem almak istiyoruz. Gaming Gen üzerinden bütçemize uygun güzel bir sistem bulduk ancak benim kafamı kurcalayan bazı şeyler var. Sistemde kullanılan SSD ve RAM markaları Lexar diye bir marka. Daha önce de farklı sitelerde farklı hazır sistemlerde gördüğüm fakat hakkında pek bilgi sahibi olmadığım bir marka. İnternet üzerinde marka ile ilgili pek bir tavsiye, eleştiri vs. de bulamadım sizlere sormak istedim. Sistemin linkini bırakıyorum sizden ricam sistemi inceleyip yorumlamanız. Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum, bayramınızı kutluyorum ve iyi sosyaller diliyorum.
Sistem linki; MURAT GAMSIZ-MG1 / AMD Ryzen 5 8400F TRAY / ASUS Dual GeForce RTX 4060 V2 BULK OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
Arkadaşlar bir hazır sistem almak istiyoruz. Gaming gen üzerinden bütçemize uygun güzel bir sistem bulduk ancak benim kafamı kurcalayan bazı şeyler var. Sistemde kullanılan SSD ve RAM markaları Lexar diye bir marka. Daha önce de farklı sitelerde farklı hazır sistemlerde gördüğüm fakat hakkında pek bilgi sahibi olmadığım bir marka. İnternet üzerinde marka ile ilgili pek bir tavsiye, eleştiri vs. de bulamadım sizlere sormak istedim. Sistemin linkini bırakıyorum sizden ricam sistemi inceleyip yorumlamanız. Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum, bayramınızı kutluyorum ve iyi sosyaller diliyorum.
Sistem linki; MURAT GAMSIZ-MG1 / AMD Ryzen 5 8400F TRAY / ASUS Dual GeForce RTX 4060 V2 BULK OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
Hocam ekran kartı modeli MSI Ventus bu model hakkında çok fazla eleştiri ve kötü yorum gördüm. İzlediğim inceleme videolarında vs. de çok fazla ısındığını gördüm Ventus harici ekran kartı olan bir sistem önerme şansınız var mı?
Hocam ekran kartı modeli MSI Ventus bu model hakkında çok fazla eleştiri ve kötü yorum gördüm. İzlediğim inceleme videolarında vs. de çok fazla ısındığını gördüm Ventus harici ekran kartı olan bir sistem önerme şansınız var mı?
Hocam MSI Ventus ısı problemleriyle ön plana çıkan bir model zaten sistemi kendim için almıyorum tavsiye edeceğim bir tanıdığıma aldıktan sonra böyle problemler yaşasın istemiyorum.
Kasayı Vento RAM'i Goodram CL30 seç. Normalde Intel önermem ama bu bütçede hazır olarak alınabilecek bir sistem.
Eğer 4060 şart ise PC kolikte 4060 7500F sistem var.