Gaming Gen Murat Gamsız-MG1 hazır sistem alınır mı?

Edgar Davids

Decapat
Arkadaşlar bir hazır sistem almak istiyoruz. Gaming Gen üzerinden bütçemize uygun güzel bir sistem bulduk ancak benim kafamı kurcalayan bazı şeyler var. Sistemde kullanılan SSD ve RAM markaları Lexar diye bir marka. Daha önce de farklı sitelerde farklı hazır sistemlerde gördüğüm fakat hakkında pek bilgi sahibi olmadığım bir marka. İnternet üzerinde marka ile ilgili pek bir tavsiye, eleştiri vs. de bulamadım sizlere sormak istedim. Sistemin linkini bırakıyorum sizden ricam sistemi inceleyip yorumlamanız. Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum, bayramınızı kutluyorum ve iyi sosyaller diliyorum.
Sistem linki; MURAT GAMSIZ-MG1 / AMD Ryzen 5 8400F TRAY / ASUS Dual GeForce RTX 4060 V2 BULK OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bir hazır sistem almak istiyoruz. Gaming gen üzerinden bütçemize uygun güzel bir sistem bulduk ancak benim kafamı kurcalayan bazı şeyler var. Sistemde kullanılan SSD ve RAM markaları Lexar diye bir marka. Daha önce de farklı sitelerde farklı hazır sistemlerde gördüğüm fakat hakkında pek bilgi sahibi olmadığım bir marka. İnternet üzerinde marka ile ilgili pek bir tavsiye, eleştiri vs. de bulamadım sizlere sormak istedim. Sistemin linkini bırakıyorum sizden ricam sistemi inceleyip yorumlamanız. Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum, bayramınızı kutluyorum ve iyi sosyaller diliyorum.
Sistem linki; MURAT GAMSIZ-MG1 / AMD Ryzen 5 8400F TRAY / ASUS Dual GeForce RTX 4060 V2 BULK OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi

Anakart B650M b yap. SSD G2 1 TB yapabilirsin.

Hocam ekran kartı modeli MSI Ventus bu model hakkında çok fazla eleştiri ve kötü yorum gördüm. İzlediğim inceleme videolarında vs. de çok fazla ısındığını gördüm Ventus harici ekran kartı olan bir sistem önerme şansınız var mı?

Yani şu anda aklımda bu fiyatta daha güzel bir sistem yok hocam.

Hocam ekran kartı modeli MSI Ventus bu model hakkında çok fazla eleştiri ve kötü yorum gördüm. İzlediğim inceleme videolarında vs. de çok fazla ısındığını gördüm Ventus harici ekran kartı olan bir sistem önerme şansınız var mı?

Her ürün hakkında bir sürü kötü yorum okuyabilirsin, kötü yorumlara çok takılırsan ürün alamazsın zaten.

Bu sistem yerine B580 14400F alabilirsin hazır sistem olarak. Hazır şart değilse parça parça 7500F B580 toplanabilir.
hangi site üzerinden baktınız hocam varsa link atabilir misiniz size zahmet

Her ürün hakkında bir sürü kötü yorum okuyabilirsin, kötü yorumlara çok takılırsan ürün alamazsın zaten.

Hocam MSI Ventus ısı problemleriyle ön plana çıkan bir model zaten sistemi kendim için almıyorum tavsiye edeceğim bir tanıdığıma aldıktan sonra böyle problemler yaşasın istemiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı