Gaming.Gen-NOVA 6600 alınır mı?

LahmacunluÇorba

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba yakın zamanda 12-16k fiyat aralığında kasa almayı düşünüyorum. Ve sanırım tercihim marka kalitesi sayesinde Gaming.Gen oldu. Sizce bu sistem nasıl? Daha doğrusu ekran kartı nasıl? 3060 ile denk olduğunu biliyorum ama herhangi bir yazılımsal problem veya oyunlarda FPS düşmesi yaşar mıyım? Bu konuda uzman biri varsa fikirlerini belirtirse sevinirim.https://www.gaming.gen.tr/urun/2791...8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/

Alınır. Bütçenin tamamını harcamak istiyorsanız RX 6700 XTli bir sistem de alabilirsiniz.

Güzel sistem parça kalitesi güzel 550W yetecektir. RX 6600 zaten 6000 serisinde en çok kullanılan kartlardan biridir.

Bütçen 16K'ya kadar çıkıyorsa 3060 Ti veya 6700XT kasa almanı tavsiye ederim.

12K'ya PC alacaksam ben bunu alırdım. Sonra PSU değiştirmek şartıyla.

Alınır bütçen içinde 6700XTli var ona da bakabilirsin.

Hiç özlememişim sizi.
Kesinlikle Hocam sizle ne kadar çok konuda karşılaşıyoruz ya dikkatimi çekti şimdi.

Hocam onca açılan konuları ve AMD ekran kartlarını savunan kişilerin hiçbir cevap yazmadıklarını görmeme rağmen önermenin anlamı yok.
Tüm sorularını sor elimden birkaç amd kartı geçti hepsini objektif cevaplarım ne olur sor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…