Arkadaşlar merhaba yakın zamanda 12-16k fiyat aralığında kasa almayı düşünüyorum. Ve sanırım tercihim marka kalitesi sayesinde Gaming.Gen oldu. Sizce bu sistem nasıl? Daha doğrusu ekran kartı nasıl? 3060 ile denk olduğunu biliyorum ama herhangi bir yazılımsal problem veya oyunlarda FPS düşmesi yaşar mıyım? Bu konuda uzman biri varsa fikirlerini belirtirse sevinirim.https://www.gaming.gen.tr/urun/2791...8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
NOVA-3060Ti oyuncu bilgisayarı INTEL i3-12100F ve ASUS tuf RTX 3060Ti ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
Frekans TV-FT3 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 55600 ve ASUS RX 6700 XT ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
www.gaming.gen.tr
12K'ya PC alacaksam ben bunu alırdım. Sonra PSU değiştirmek şartıyla.
Sinerji Grasseb Intel Core i3 12100F 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RTX3060 [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Frekans TV-FT3 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 55600 ve ASUS RX 6700 XT ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.