Gaming.gen.tr | CYBER-7500F vs Pckolik Ghost V3

RagnarRg

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar iki sistem arasında kaldım. Gaming gen olanda soğutucu göremedim, ek olarak soğutucu almadan kullansam bir sorun olur mu?

nasıl bir soğutucu almam gerekiyor , ilk etapta almadan kullansam sorun olur mu ? takmayı beceremem büyük ihtimalle soğutucuyu
1697276103663.png

Bu yükseltmeyi yapın bence kesinlikle.

Pckolik nedense bana daha iyi gibi geldi. 1TB SSD bulunuyor, kasası ve güç kaynağı daha güzel.
Ve sıvı soğutma var sistemde. Dediğim yükseltmeyi yaparsanız uzun süre hiçbir şey yapmadan kullanırsınız. Sıvı soğutucuyu onlar takıyor. Siz kasa size gelince sadece ekran kartını yerine takıp, güç kablolarını takıyorsunuz. @RagnarRg

Eki Görüntüle 1976616
Bu yükseltmeyi yapın bence kesinlikle.

Pckolik nedense bana daha iyi gibi geldi. 1TB SSD bulunuyor, kasası ve güç kaynağı daha güzel.
Ve sıvı soğutma var sistemde. Dediğim yükseltmeyi yaparsanız uzun süre hiçbir şey yapmadan kullanırsınız. Sıvı soğutucuyu onlar takıyor. Siz kasa size gelince sadece ekran kartını yerine takıp, güç kablolarını takıyorsunuz. @RagnarRg
teşekkür ederim bilgileriniz için

@RagnarRg @Prime777

@Prime777

Son düzenleme:
Cyber alip sonradan 224 XTS alinabilir. Cyber'in PSU'su da kotu degil. PcKolik pek iyi degil musteri hizmetleri.

İlk etapta soğutucu almadan kullanırsam bir sorun oluşur mu? Dün önerdiğin monitörden alacağım ek olarak.

Bir kisi stok fan varken serin calisarak kullaniyordu. Silikona gore degisiyor herhalde.

CPB kapatarak kullanabilirsin idare.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı