Arkadaşlar bir sistem almayı düşünüyorum yakında sistem hazır olacak Gaming gen TR sitesinden alacağım hiç önceden alışveriş yapmadım o siteden sizce güvenilir bir site midir?
Arkadaşlar bir sistem almayı düşünüyorum yakında sistem hazır olacak Gaming gen TR sitesinden alacağım hiç önceden alışveriş yapmadım o siteden sizce güvenilir bir site midir?
Dost Kayaoğlu'nun sevgili sponsoru daha bilmediğim çoğu YouTuber ile sistem toplayıp satıyorlar genelde ilk 50-100 adet sipariş kampanyalı falan oluyor güvenilir duruyor şimdiye kadar hakkında kötü bir şey duymadım.
Anladım Arkadaşlar Teşekkür ederim ya bu arada sistemi 2 3 ay sonra alacağım o zamana kadar bilgisayar fiyatları artar mı düşer mi bir düşünceiz var mı
2-3 hafta önce arkadaşıma bilgisayar aldık oradan, yaşadığımız tek sıkıntı kargonun çok geç verilmesiydi. Arayıp sorduğumuzda sürekli 2-3 güne vereceğiz diyorlardı fakat bu süre 10 güne yakın sürdü. Kargonun geç verilmesi harici bir sıkıntımız olmadı.
Anladım arkadaşlar teşekkür ederim ya bu arada sistemi 2-3 ay sonra alacağım o zamana kadar bilgisayar fiyatları artar mı düşer mi bir düşünceniz var mı?
Anladım arkadaşlar teşekkür ederim ya bu arada sistemi 2-3 ay sonra alacağım o zamana kadar bilgisayar fiyatları artar mı düşer mi bir düşünceiz var mı?