E ErenxEts Hectopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2022 #1 Arkadaşlar kredi kartı ile bu siteden bir şey satın almak güvenli mi?
kanyewest Decapat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 440 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2022 #2 Kendilerinden 8 ay önce hazır sistem satın aldım ve şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım, güvenilir.
T Tolgaavc Decapat Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 343 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2022 #3 ErenxEts dedi: Arkadaşlar kredi kartı ile bu siteden bir şey satın almak güvenli mi? Genişletmek için tıkla... Güvenli tabii hocam birçok YouTuber'in sponsoru
ErenxEts dedi: Arkadaşlar kredi kartı ile bu siteden bir şey satın almak güvenli mi? Genişletmek için tıkla... Güvenli tabii hocam birçok YouTuber'in sponsoru
Preaks Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.014 Makaleler 5 Çözümler 5 2 Kasım 2022 #4 ErenxEts dedi: Arkadaşlar kredi kartı ile bu siteden bir şey satın almak güvenli mi? Genişletmek için tıkla... Güvenilir hocam 2 tane sistem aldım. Birini 2020 yılında birini de yakın zamanda. Hiç bir problem olmadı, oyun hediye kodlarını da aldım.
ErenxEts dedi: Arkadaşlar kredi kartı ile bu siteden bir şey satın almak güvenli mi? Genişletmek için tıkla... Güvenilir hocam 2 tane sistem aldım. Birini 2020 yılında birini de yakın zamanda. Hiç bir problem olmadı, oyun hediye kodlarını da aldım.
GrindPrinx Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 196 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2022 #5 Ben de Temmuz'da sistemimi oradan aldım hala sorun yaşamadım.
Asabı Bozuk Adam Hectopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 4.344 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2022 #6 Güvenilirdir hocam. Nvidia'nın resmi partneridir üstelik.