Darfind Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 458 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #1 Ben Gaming.gen.TR ile ilgili bir sürü video izledim ve herkes kargolaması çok kötü, memnun kalmadım, sistemim 3 aya bozuldu, PSU'su bozuk, fanları dönmüyor gibi şeyler diyorlar. Bunlar doğru mu? Alan varsa memnun kaldı mı? Ve bir sıkıntı çıktı mı? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2023
Ben Gaming.gen.TR ile ilgili bir sürü video izledim ve herkes kargolaması çok kötü, memnun kalmadım, sistemim 3 aya bozuldu, PSU'su bozuk, fanları dönmüyor gibi şeyler diyorlar. Bunlar doğru mu? Alan varsa memnun kaldı mı? Ve bir sıkıntı çıktı mı?
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.724 Makaleler 7 Çözümler 94 2 Şubat 2023 #2 Güvenilir. Her markanın illaki zamanla bir problemi olacaktır, burada dikkat edilmesi gereken şey müşteri mağduriyeti yaşatıp yaşatmadığıdır.
Güvenilir. Her markanın illaki zamanla bir problemi olacaktır, burada dikkat edilmesi gereken şey müşteri mağduriyeti yaşatıp yaşatmadığıdır.
K Kebap24 Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.611 Çözümler 3 Yer Antalya 2 Şubat 2023 #3 Bu gibi sorunlar her site için var. Amazondanda alsanız böyle sorunlar yaşayabilirsiniz çünkü teknoloji şans işi biraz. Onu dışında site güvenilirdir.
Bu gibi sorunlar her site için var. Amazondanda alsanız böyle sorunlar yaşayabilirsiniz çünkü teknoloji şans işi biraz. Onu dışında site güvenilirdir.