4 443595 Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 4.524 Çözümler 29 4 Şubat 2023 #11 mertlev dedi: Bu soruyu merak ediyorum? Anladım parçaların kutularınida yolluyorlarmi hocam? Genişletmek için tıkla... Bazı yayıncılar veya YouTuberlar özel kampanyalar yapabiliyorlar. Veya stok eritmek için indirim yapıyorlardır.
mertlev dedi: Bu soruyu merak ediyorum? Anladım parçaların kutularınida yolluyorlarmi hocam? Genişletmek için tıkla... Bazı yayıncılar veya YouTuberlar özel kampanyalar yapabiliyorlar. Veya stok eritmek için indirim yapıyorlardır.
mertlev Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2019 Mesajlar 1.469 Çözümler 2 4 Şubat 2023 #12 584297 dedi: Amazondan bile alsan sorun yaşama ihtimalın var ona takılma. Diğer sorunun cevabı burada gibi bişe aklında fikir oluşur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... CS Relboron dedi: Konu 'Gaming.gen.tr deneyimi ve Mantis 6800 sistem incelemesi' Gaming.gen.tr deneyimi ve Mantis 6800 sistem incelemesi Genişletmek için tıkla... kanyewest dedi: Güvenilir. Sistemimi oradan aldım. Ürünler sıfır olarak geliyor. Genişletmek için tıkla... Anladım hepinize teşekkür ediyorum, iyi sosyaller
584297 dedi: Amazondan bile alsan sorun yaşama ihtimalın var ona takılma. Diğer sorunun cevabı burada gibi bişe aklında fikir oluşur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... CS Relboron dedi: Konu 'Gaming.gen.tr deneyimi ve Mantis 6800 sistem incelemesi' Gaming.gen.tr deneyimi ve Mantis 6800 sistem incelemesi Genişletmek için tıkla... kanyewest dedi: Güvenilir. Sistemimi oradan aldım. Ürünler sıfır olarak geliyor. Genişletmek için tıkla... Anladım hepinize teşekkür ediyorum, iyi sosyaller
kanyewest Decapat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 440 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2023 #13 mertlev dedi: Anladım parçaların kutularınida yolluyorlarmi hocam? Genişletmek için tıkla... Evet her şeyin kutusunu yolluyorlar.
mertlev dedi: Anladım parçaların kutularınida yolluyorlarmi hocam? Genişletmek için tıkla... Evet her şeyin kutusunu yolluyorlar.