Gaming gen TR güvenilir mi?

BGSGP

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
F310 gamepad almayı düşünüyorum, en ucuz burada bulabildim. Sizce güvenilir mi bu site? Bana tasarımı falan hiç güvenli hissettirtmedi. Güvenliyse de kargo kaç güne gelir?

Gaming gen, Sinerji, İncehesap, İtopya, GençerGaming. Bu saydığım siteler güvenilir siteler. Tabii GençerGaming'den emin değilim kendim bilmiyorum ama herkes güvenilir diyor. Ama diğerlerinden kesin eminim güvenilir. Kısaca Gaming gen sitesi size sıkıntı yaratmaz.

İtopyayı bu listenin dışında tutmalısınız bence. Hizmetleri, teslim süreleri ve gönderdikleri sıfır diye tanıtılan ürünlerin kullanılmış çıkma vaka sayıları bir hayli fazla.

@384710 Cidden şaşırdım. Bu olaylar yeni mi yaşanıyor? Eskiden böyle şeyler yoktu. Arkadaşım 3 sene önce 2060 sistem almıştı oradan hiç sorun yaşamamıştı.

@384710 Cidden şaşırdım. Bu olaylar yeni mi yaşanıyor? Eskiden böyle şeyler yoktu. Arkadaşım 3 sene önce 2060 sistem almıştı oradan hiç sorun yaşamamıştı.
Bu olay senelerdir devam eden bir şey. İtopya başta Twitch yayıncıları olmak üzere bir çok yere sponsor oluyor ve bu sayede ünlü oldular. Fakat buna aldanılmaması gerekiyor, gerçekten hizmet kaliteleri çok kötü. Technopat üzerinden ya da şikayetvar üzerinden arama yaparsanız ne demek istediğimi anlarsınız. Bir parça için veya hazır sistemlerinde büyük bir indirim olur, uzun süre kargoyu bekleyecek olsanız dahi İtopya'dan alınır ama normal bir zamanda bir sürü alternatif site varken bence İtopya tercih edilmemeli. Ürünüzün başına bir şey geldiğinde uğraşır durursunuz, iletişimleri de fazlasıyla zayıf.

Peki kargo ben evde değilken gelirse ne oluyor?

Peki kargo ben evde değilken gelirse ne oluyor?

PTT ile söylersen 3 güne geri döner diğer kargo firmaları 1 hafta şubelerinde tutuyor.

Ve de evet, hazır sistemlerde kullanılmış ürün vakaları çok yaşandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…