By Ghost Hectopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 735 Çözümler 4 Yer TR 8 Mart 2025 #1 Her yerde 2300-2500 TL olan mouse burada 1600 TL ve mouspad hediyeli. Hiç yorumu yok ürünün, almalıyım. Glorious Model D Minus Kablosuz Gaming Mouse Mat – Beyaz (GLO-MS-DMW-MW) 2.4 GHZ KABLOSUZ BAĞLANTI Model D- Wireless, endüstride öncü kablosuz bağlantısıyla sinir bozucu gecikmeleri ortadan kaldırır. www.gaming.gen.tr
Her yerde 2300-2500 TL olan mouse burada 1600 TL ve mouspad hediyeli. Hiç yorumu yok ürünün, almalıyım. Glorious Model D Minus Kablosuz Gaming Mouse Mat – Beyaz (GLO-MS-DMW-MW) 2.4 GHZ KABLOSUZ BAĞLANTI Model D- Wireless, endüstride öncü kablosuz bağlantısıyla sinir bozucu gecikmeleri ortadan kaldırır. www.gaming.gen.tr
yusuf7878 Kilopat Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 9.637 Makaleler 7 Çözümler 116 Yer Karabük'ün safran tarlaları Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Asus rog strix B760m-G S SnowFlake / İşlemci intel i5 13600k / Ekran kartı: Asus Noctua 3070 / Ramler: Asgard Rog Strix 16x2gb 7200mhz / Sıvı soğutma: Asus rog ryujin III 240mm / kasa fanları: Noctua S12a x4 & NF-A14 x2 & NF-a12x25 x2 / Kasa: NZXT H6 Flow. Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #2 By Ghost dedi: Her yerde 2300-2500 TL olan mouse burada 1600 TL ve mouspad hediyeli. Hiç yorumu yok ürünün, almalıyım. Glorious Model D Minus Kablosuz Gaming Mouse Mat – Beyaz (GLO-MS-DMW-MW) 2.4 GHZ KABLOSUZ BAĞLANTI Model D- Wireless, endüstride öncü kablosuz bağlantısıyla sinir bozucu gecikmeleri ortadan kaldırır. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Ben kasa almıştım sorunsuz gelmişti.
By Ghost dedi: Her yerde 2300-2500 TL olan mouse burada 1600 TL ve mouspad hediyeli. Hiç yorumu yok ürünün, almalıyım. Glorious Model D Minus Kablosuz Gaming Mouse Mat – Beyaz (GLO-MS-DMW-MW) 2.4 GHZ KABLOSUZ BAĞLANTI Model D- Wireless, endüstride öncü kablosuz bağlantısıyla sinir bozucu gecikmeleri ortadan kaldırır. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Ben kasa almıştım sorunsuz gelmişti.
8 804177 Decapat Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 3.763 Çözümler 13 8 Mart 2025 #4 By Ghost dedi: Her yerde 2300-2500 TL olan mouse burada 1600 TL ve mouspad hediyeli. Hiç yorumu yok ürünün, almalıyım. Glorious Model D Minus Kablosuz Gaming Mouse Mat – Beyaz (GLO-MS-DMW-MW) 2.4 GHZ KABLOSUZ BAĞLANTI Model D- Wireless, endüstride öncü kablosuz bağlantısıyla sinir bozucu gecikmeleri ortadan kaldırır. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Birçok markanın resmi distribütörüdür kendileri. Güvenilir, bir çok alışverişimi oradan yaptım.
By Ghost dedi: Her yerde 2300-2500 TL olan mouse burada 1600 TL ve mouspad hediyeli. Hiç yorumu yok ürünün, almalıyım. Glorious Model D Minus Kablosuz Gaming Mouse Mat – Beyaz (GLO-MS-DMW-MW) 2.4 GHZ KABLOSUZ BAĞLANTI Model D- Wireless, endüstride öncü kablosuz bağlantısıyla sinir bozucu gecikmeleri ortadan kaldırır. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Birçok markanın resmi distribütörüdür kendileri. Güvenilir, bir çok alışverişimi oradan yaptım.
DemonicZ Centipat Katılım 14 Şubat 2025 Mesajlar 2.064 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #5 By Ghost dedi: Her yerde 2300-2500 TL olan mouse burada 1600 TL ve mouspad hediyeli. Hiç yorumu yok ürünün, almalıyım. Glorious Model D Minus Kablosuz Gaming Mouse Mat – Beyaz (GLO-MS-DMW-MW) 2.4 GHZ KABLOSUZ BAĞLANTI Model D- Wireless, endüstride öncü kablosuz bağlantısıyla sinir bozucu gecikmeleri ortadan kaldırır. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Hocam aynısının siyahını 1500TL'ye satıyorlar 2500TL'lik bir mouse değil. Ama fiyat iyi tabii ki mouse pad ile birlikte.
By Ghost dedi: Her yerde 2300-2500 TL olan mouse burada 1600 TL ve mouspad hediyeli. Hiç yorumu yok ürünün, almalıyım. Glorious Model D Minus Kablosuz Gaming Mouse Mat – Beyaz (GLO-MS-DMW-MW) 2.4 GHZ KABLOSUZ BAĞLANTI Model D- Wireless, endüstride öncü kablosuz bağlantısıyla sinir bozucu gecikmeleri ortadan kaldırır. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Hocam aynısının siyahını 1500TL'ye satıyorlar 2500TL'lik bir mouse değil. Ama fiyat iyi tabii ki mouse pad ile birlikte.
ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.071 Çözümler 6 8 Mart 2025 #6 Furylevel Z1 3395 Wireless Gaming Mouse öneririm.
kNecht Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 868 Çözümler 5 8 Mart 2025 #7 Mouse iyi de ışıkları açamıyosunuz şarjı aşırı hızlı bittiği için. Benim için önemli bir şey değildi de açabilseydim iyi olurdu
Mouse iyi de ışıkları açamıyosunuz şarjı aşırı hızlı bittiği için. Benim için önemli bir şey değildi de açabilseydim iyi olurdu
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.688 Makaleler 3 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #8 ozguven_askim dedi: Furylevel Z1 3395 Wireless Gaming Mouse öneririm. Genişletmek için tıkla... Daha iyi olacaktir Glorious'tan.
ozguven_askim dedi: Furylevel Z1 3395 Wireless Gaming Mouse öneririm. Genişletmek için tıkla... Daha iyi olacaktir Glorious'tan.
By Ghost Hectopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 735 Çözümler 4 Yer TR 8 Mart 2025 #9 DemonicZ dedi: Hocam aynısının siyahını 1500TL'ye satıyorlar 2500TL'lik bir mouse değil. Ama fiyat iyi tabii ki mouse pad ile birlikte. Genişletmek için tıkla... Heee bu minusmus ben düz model D Wireless fiyatına baktım. Hocalarım model D Wireless ile model D minus Wireless arasındaki fark nedir? Hocalarım sizden ricam olacak bana mouse önerebilir misiniz? Bütçem 2 bin TL daha üstüne çıkamam. Bir de klavyeye mi önem vermeliyim yoksa fareye mi? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mart 2025
DemonicZ dedi: Hocam aynısının siyahını 1500TL'ye satıyorlar 2500TL'lik bir mouse değil. Ama fiyat iyi tabii ki mouse pad ile birlikte. Genişletmek için tıkla... Heee bu minusmus ben düz model D Wireless fiyatına baktım. Hocalarım model D Wireless ile model D minus Wireless arasındaki fark nedir? Hocalarım sizden ricam olacak bana mouse önerebilir misiniz? Bütçem 2 bin TL daha üstüne çıkamam. Bir de klavyeye mi önem vermeliyim yoksa fareye mi?
yunusebaran Kilopat Katılım 14 Ekim 2019 Mesajlar 877 Çözümler 8 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Intel i9-13900K – RTX 4070 Ti Super – 32 GB 5600MHz DDR5 RAM Cinsiyet Erkek Meslek 3D CAD Jewelry Designer and Environment Artist 8 Mart 2025 #10 By Ghost dedi: Her yerde 2300-2500 TL olan mouse burada 1600 TL ve mouspad hediyeli. Hiç yorumu yok ürünün, almalıyım. Glorious Model D Minus Kablosuz Gaming Mouse Mat – Beyaz (GLO-MS-DMW-MW) 2.4 GHZ KABLOSUZ BAĞLANTI Model D- Wireless, endüstride öncü kablosuz bağlantısıyla sinir bozucu gecikmeleri ortadan kaldırır. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Çok alışveriş yaptım bireysel olarak ya da gelen ürünlerde hiç sorun yaşamadım, tavsiye ederim.
By Ghost dedi: Her yerde 2300-2500 TL olan mouse burada 1600 TL ve mouspad hediyeli. Hiç yorumu yok ürünün, almalıyım. Glorious Model D Minus Kablosuz Gaming Mouse Mat – Beyaz (GLO-MS-DMW-MW) 2.4 GHZ KABLOSUZ BAĞLANTI Model D- Wireless, endüstride öncü kablosuz bağlantısıyla sinir bozucu gecikmeleri ortadan kaldırır. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Çok alışveriş yaptım bireysel olarak ya da gelen ürünlerde hiç sorun yaşamadım, tavsiye ederim.