DemonicZ Centipat Katılım 14 Şubat 2025 Mesajlar 2.064 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #11 By Ghost dedi: Heee bu minus mus ben düz model D Wireless' fiyatına baktım Hocalarım model D Wireless ile model D minus Wireless arasındaki fark nedir? Hocalarım sizden ricam olacak bana mouse önerebilir misiniz bütçem 2 bin TL daha üstüne çıkamam bir de klavyeye mi önem vermeliyim yoksa fareyimi Genişletmek için tıkla... Minus daha küçük sanırım sadece, mini anlamı var yani. İkisinde de F/P alabilirsin mouse pad ihtiyacın da varsa attığını al bence.
By Ghost dedi: Heee bu minus mus ben düz model D Wireless' fiyatına baktım Hocalarım model D Wireless ile model D minus Wireless arasındaki fark nedir? Hocalarım sizden ricam olacak bana mouse önerebilir misiniz bütçem 2 bin TL daha üstüne çıkamam bir de klavyeye mi önem vermeliyim yoksa fareyimi Genişletmek için tıkla... Minus daha küçük sanırım sadece, mini anlamı var yani. İkisinde de F/P alabilirsin mouse pad ihtiyacın da varsa attığını al bence.
By Ghost Hectopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 735 Çözümler 4 Yer TR 8 Mart 2025 #12 DemonicZ dedi: Minus daha küçük sanırım sadece, mini anlamı var yani. İkisinde de F/P alabilirsin mouse pad ihtiyacın da varsa attığını al bence. Genişletmek için tıkla... Var hocam
DemonicZ dedi: Minus daha küçük sanırım sadece, mini anlamı var yani. İkisinde de F/P alabilirsin mouse pad ihtiyacın da varsa attığını al bence. Genişletmek için tıkla... Var hocam
A angeleyes Picopat Katılım 23 Ocak 2025 Mesajlar 240 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #13 By Ghost dedi: Her yerde 2300-2500 TL olan mouse burada 1600 TL ve mouspad hediyeli. Hiç yorumu yok ürünün, almalıyım. Glorious Model D Minus Kablosuz Gaming Mouse Mat – Beyaz (GLO-MS-DMW-MW) 2.4 GHZ KABLOSUZ BAĞLANTI Model D- Wireless, endüstride öncü kablosuz bağlantısıyla sinir bozucu gecikmeleri ortadan kaldırır. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Güvenli kaç senelik firma zaten.
By Ghost dedi: Her yerde 2300-2500 TL olan mouse burada 1600 TL ve mouspad hediyeli. Hiç yorumu yok ürünün, almalıyım. Glorious Model D Minus Kablosuz Gaming Mouse Mat – Beyaz (GLO-MS-DMW-MW) 2.4 GHZ KABLOSUZ BAĞLANTI Model D- Wireless, endüstride öncü kablosuz bağlantısıyla sinir bozucu gecikmeleri ortadan kaldırır. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Güvenli kaç senelik firma zaten.