27 Kasım pazar günü siparişini Gaming gen üzerinden verdiğim Dost Kayaoğlu hazır sistemim hâlâ hazırlanma aşamasında. Bu site içinde bunun gibi bir sorun yaşayan başka birisi var mı? Yoksa indirimlerden dolayı gelen fazla siparişler yüzünden bir aksama mı mevcut? (kargolama ve sistem test işlemleri 3 iş günü içinde gerçekleşir deniyordu)
27 Kasım pazar günü siparişini Gaming gen üzerinden verdiğim Dost Kayaoğlu hazır sistemim hâlâ hazırlanma aşamasında. Bu site içinde bunun gibi bir sorun yaşayan başka birisi var mı? Yoksa indirimlerden dolayı gelen fazla siparişler yüzünden bir aksama mı mevcut? (kargolama ve sistem test işlemleri 3 iş günü içinde gerçekleşir deniyordu)
Benim siparişim 5 gün sonra gelmişti. Kasayı kurdum kullanmaya başladım hazırlanıyor gözüküyordu 2 gün sonra teslimat edildi diye düştü sisteme. Çok yoğunlar. Kargonun yola çıktığından dahi haberim olmadı
Vallahi anlamadım aga. Bir de İstanbul anadolu içindeyim sonuçta uzak değilim. Mailden ve Google üzerinden yazdım ama bakacağım. Olmazsa yarın arayacağım da şöyle ufak bir araştırma yaptım ve arayanların neredeyse hiçbiri bu konu ile alakalı tam net cevap almamış. Yarın kargoya verilecek denmiş herkese ama verilmemiş. Garip.
Vallahi anlamadım aga. Bir de İstanbul Anadolu içindeyim sonuçta uzak değilim. Mailden ve Google üzerinden yazdım ama bakacağım. Olmazsa yarın arayacağım da şöyle ufak bir araştırma yaptım ve arayanların neredeyse hiçbiri bu konu ile alakalı tam net cevap almamış. Yarın kargoya verilecek denmiş herkese ama verilmemiş. Garip.
Benim siparişim 5 gün sonra gelmişti. Kasayı kurdum kullanmaya başladım hazırlanıyor gözüküyordu 2 gün sonra teslimat edildi diye düştü sisteme. Çok yoğunlar. Kargonun yola çıktığından dahi haberim olmadı