Gaming.gen.tr hazır sistem siparişim gecikti

Yer
İstanbul
Daha fazla  
27 Kasım pazar günü siparişini Gaming gen üzerinden verdiğim Dost Kayaoğlu hazır sistemim hâlâ hazırlanma aşamasında. Bu site içinde bunun gibi bir sorun yaşayan başka birisi var mı? Yoksa indirimlerden dolayı gelen fazla siparişler yüzünden bir aksama mı mevcut? (kargolama ve sistem test işlemleri 3 iş günü içinde gerçekleşir deniyordu)

Başka bir arkadaşta konu açmıştı bununla ilgili ara tatilde. Yoğunluktandır büyük ihtimalle.

Aynı sistemi aldım 8-9 günde geldi ankaradayım.

Benim siparişim 5 gün sonra gelmişti. Kasayı kurdum kullanmaya başladım hazırlanıyor gözüküyordu 2 gün sonra teslimat edildi diye düştü sisteme. Çok yoğunlar. Kargonun yola çıktığından dahi haberim olmadı

Ben 20 Kasım'da aldım 22 Kasım'da evde oldu sistem sakaryadayım sende bir ara sor.

Vallahi anlamadım aga. Bir de İstanbul anadolu içindeyim sonuçta uzak değilim. Mailden ve Google üzerinden yazdım ama bakacağım. Olmazsa yarın arayacağım da şöyle ufak bir araştırma yaptım ve arayanların neredeyse hiçbiri bu konu ile alakalı tam net cevap almamış. Yarın kargoya verilecek denmiş herkese ama verilmemiş. Garip.

Bende bir korku oldu 9 gün boyunca aradım cevap vermiyorlar müşteri hizmetleri çok zayıf -

Sanırım benim durum da böyle olacak. 4-5 gündür hazırlanıyor denmekte.

Korkulacak bir durum yok piyasadaki en güvenilir firmalardan.
Birde şu kırık gelme muhabbetleri vardı belki ondandır. Gerçi bu kargonun kötü halde gelmesi kargocuların suç değil mi?

Sıkıntı olmaz acele etme ama benim neden bu kadar hızlı geldi anlamadım

Bir de şu kırık gelme muhabbetleri vardı belki ondandır. Gerçi bu kargonun kötü halde gelmesi kargocuların suç değil mi?

Yurtiçi Kargo getiriyor biraz şans işi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…