Gaming.gen.tr hazır sistem siparişim gecikti

Sanırım benim durum da böyle olacak. 4-5 gündür hazırlanıyor denmekte.

Birde şu kırık gelme muhabbetleri vardı belki ondandır. Gerçi bu kargonun kötü halde gelmesi kargocuların suç değil mi?
Hocam ben aldığımda çok güzel paketlemişlerdi kırılması için havada tekmelemek lazım hiç bir şey olmaz. Siz açarken videoya falan çekin endişeniz olursa.

Aga az daha bekleyeyim yeter ki çiziksiz gelsin ya. Değişim ile uğraşmak istemiyorum.

Nasıl memnun musun?

Memnunum fiyatına göre iyi depolama çok düşük Forza 5 seatofthieves Rainbow Six Valorant'la depolama doluyor.

Hocam ben aldığımda çok güzel paketlemişlerdi kırılması için havada tekmelemek lazım hiçbir şey olmaz. Siz açarken videoya falan çekin endişeniz olursa.

Aynen. İlk kapıda kutuya bakacağım derin ezilme, defo var mı diye. Sonra video ile açılım yaparım. Yeterli olur diye düşünüyorum.

Aynen. İlk kapıda kutuya bakacağım derin ezilme, defo var mı diye. Sonra video ile açılım yaparım. Yeterli olur diye düşünüyorum.

Tutanak tutturdun kargocu ya iade edelir.

Eski PC'nin depolaması 240 Ti'ya. Şu an bu yeter. Olmadı HDD falan bakarız artık. Xbox var zaten Forza tarzı oyunları PC'ye kurmam o yüzden.

Benim de Xbox PS 4 varda kardeşimle oynamak için yüklesim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…