Gaming.Gen.TR iade alır mı?

Daha fazla  
Gaming Gen TR'den ilk kez 5 Nisanda monitör sipariş ettim. Ölü piksel çıktı, şimdi ise daha yüksek modelini almak istiyorum. Zaten monitörü göndereceğim, göndermişken iade alınsın istiyorum. 2 haftalık iade sürecinden alırlar mı yoksa sorun vs. yaşatırlar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gaming Gen TR'den ilk kez 5 Nisanda monitör sipariş ettim. Ölü piksel çıktı, şimdi ise daha yüksek modelini almak istiyorum. Zaten monitörü göndereceğim, göndermişken iade alınsın istiyorum. 2 haftalık iade sürecinden alırlar mı yoksa sorun vs. yaşatırlar mı?

Ölü piksel varsa iade almak zorundalar diye biliyorum, ama bazıları 3 ölü piksel üstü olunca iade alıyormuş diye duydum.

Ölü piksel varsa iade almak zorundalar diye biliyorum, ama bazıları 3 ölü piksel üstü olunca iade alıyormuş diye duydum.

2 tane var. Kendilerine mail gönderdim yarın ürünü göndereceğim fakat asıl soru 2 haftalık sürece dahil olur mu? Ve 2 haftalık sürecin başlangıcı sipariş ettiğim gün mü yoksa elime ulaştığı gün müdür?

Hocam 2 haftalık cayma hakkımı kullansamda olur yani.

Açıp kullanmış olduğunuz ürünleri başka bir müşterimize satamayacağımız için monitör, notebook, işlemci, sarf malzeme, hijyen ürünleri (kulaklık vb) buna benzer tüm ürünlerde sadece ürün hiç kullanılmadıysa iade kabul edilmektedir.
Kendi sitesinde iade koşullarıyla ilgili böyle bir bilgilendirme düşmüşler. Deneyin istiyorsanız. Zaten ölü piksel de var. 2 Tane de olsa almak zorundalar aslında yasal olarak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı