Raxys Decapat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 609 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 17:30 #1 Arkadaşlar bir şey aldıydım, beğenmedim kargodayken hepsijetten iade ettim. Geri geldi diyor, ancak Gaming Gen TR'den hiçbir geri dönüş yok. Dosya Ekleri 1757601025259.png 23,8 KB · Görüntüleme: 33 1757601038587.png 7,1 KB · Görüntüleme: 30
Arkadaşlar bir şey aldıydım, beğenmedim kargodayken hepsijetten iade ettim. Geri geldi diyor, ancak Gaming Gen TR'den hiçbir geri dönüş yok.
T tempZ Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 4.791 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 12:46 #2 2 günde güncellenmeyebilir normal hocam. Biraz bekleyin gerekirse müşteri hizmetlerini arayın.
Raxys Decapat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 609 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 18:21 #3 tempZ dedi: 2 günde güncellenmeyebilir normal hocam. Biraz bekleyin gerekirse müşteri hizmetlerini arayın. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi onaylanmışta email ve kendi sitesi üzerinden, Papara'nın taktığı yok ne para gelecek diye bildirim var ne de para
tempZ dedi: 2 günde güncellenmeyebilir normal hocam. Biraz bekleyin gerekirse müşteri hizmetlerini arayın. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi onaylanmışta email ve kendi sitesi üzerinden, Papara'nın taktığı yok ne para gelecek diye bildirim var ne de para
T tempZ Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 4.791 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 18:26 #4 Raxys dedi: Hocam şimdi onaylanmışta email ve kendi sitesi üzerinden, Papara'nın taktığı yok ne para gelecek diye bildirim var ne de para Genişletmek için tıkla... Banka işi daha da uzun sürer hocam. 1 hafta içerisinde sonuçlanır ve hafta sonu gelmiyor olabilir.
Raxys dedi: Hocam şimdi onaylanmışta email ve kendi sitesi üzerinden, Papara'nın taktığı yok ne para gelecek diye bildirim var ne de para Genişletmek için tıkla... Banka işi daha da uzun sürer hocam. 1 hafta içerisinde sonuçlanır ve hafta sonu gelmiyor olabilir.
Raxys Decapat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 609 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 19:51 #5 tempZ dedi: Banka işi daha da uzun sürer hocam. 1 hafta içerisinde sonuçlanır ve hafta sonu gelmiyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Tüh, neysa haftaya gelir sanırsam.
tempZ dedi: Banka işi daha da uzun sürer hocam. 1 hafta içerisinde sonuçlanır ve hafta sonu gelmiyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Tüh, neysa haftaya gelir sanırsam.