matrokor Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 701 Çözümler 4 14 Ağustos 2024 #1 Technopat üzerinden açtığım konuda tüm sistemimi belirtmiştim. En ince detayına kadar. Bana önerilen hava soğutma ise kasama sığmadı. Kusursuz şekilde geri paketledim. İade alırlar mı? Alırsalar nasıl yapacağım? Bahsettiğim konu: https://www.technopat.net/sosyal/konu/ryzen-5-5600-icin-kule-tipi-sogutucu-oenerisi.3365702/page-2 Ürün: Thermalright Phantom Spirit 120 SE TL-C12B V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ağustos 2024
Technopat üzerinden açtığım konuda tüm sistemimi belirtmiştim. En ince detayına kadar. Bana önerilen hava soğutma ise kasama sığmadı. Kusursuz şekilde geri paketledim. İade alırlar mı? Alırsalar nasıl yapacağım? Bahsettiğim konu: https://www.technopat.net/sosyal/konu/ryzen-5-5600-icin-kule-tipi-sogutucu-oenerisi.3365702/page-2 Ürün: Thermalright Phantom Spirit 120 SE TL-C12B V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.344 Makaleler 2 Çözümler 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 14 Ağustos 2024 #2 Sığması lazımdı, en öndeki fan belleklere den gelebilir. 3-4mm üste taşısanız yeterli olması lazım.
matrokor Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 701 Çözümler 4 14 Ağustos 2024 #3 imnotagamer dedi: Sığması lazımdı, en öndeki fan belleklere den gelebilir. 3-4mm üste taşısanız yeterli olması lazım. Genişletmek için tıkla... Kendim denemedim. Profesyonel yardım aldım ücreti ile. Sığmıyor maalesef.
imnotagamer dedi: Sığması lazımdı, en öndeki fan belleklere den gelebilir. 3-4mm üste taşısanız yeterli olması lazım. Genişletmek için tıkla... Kendim denemedim. Profesyonel yardım aldım ücreti ile. Sığmıyor maalesef.
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.344 Makaleler 2 Çözümler 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 14 Ağustos 2024 #4 matrokor dedi: Kendim denemedim. Profesyonel yardım aldım ücreti ile. Sığmıyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Sığmıyor derken kasanın yan panele mi değiyor, ekran kartına mı temas ediyor, yoksa belleklere mi geliyor?
matrokor dedi: Kendim denemedim. Profesyonel yardım aldım ücreti ile. Sığmıyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Sığmıyor derken kasanın yan panele mi değiyor, ekran kartına mı temas ediyor, yoksa belleklere mi geliyor?
NoxHit Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 844 Çözümler 13 Yer İstanbul, Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: Asus Dual 4070 Super Evo 12gb İşlemci: Amd Ryzen 5 7600 Sıvı Soğutucu: Thermalright Frozen Warframe 240mm Anakart: Asus Tuf Gaming B650-E 6400MHz DDR5 Ram: Corsair Vengeance 32gb(16x2) 6000MHz CL36 DDR5 M.2 SSD: Kingston Kc 3000 M.2-Samsung 980 M.2 Kasa: Corsair İcue 3000d Güç Kaynağı: Corsair CX750 Watt Mouse:Fantech Helios 2 Pro s Klavye:Asus rog strix scope nx Kulaklık:Asus Rog Pelta Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Ağustos 2024 #5 matrokor dedi: Kendim denemedim. Profesyonel yardım aldım ücreti ile. Sığmıyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Hocam yeni aldıysanız iade alırlar.
matrokor dedi: Kendim denemedim. Profesyonel yardım aldım ücreti ile. Sığmıyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Hocam yeni aldıysanız iade alırlar.
matrokor Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 701 Çözümler 4 14 Ağustos 2024 #6 imnotagamer dedi: Sığmıyor derken kasanın yan panele mi değiyor, ekran kartına mı temas ediyor, yoksa belleklere mi geliyor? Genişletmek için tıkla... Ekran kartını itiyor yuvasından çıkarıp taktılar. Bu seferde ekran kartı yuvasına oturamıyor birbirlerine çarpıyorlar. NoxHit dedi: Hocam yeni aldıysanız iade alırlar. Genişletmek için tıkla... Daha bugün elime ulaştı anında denettim.
imnotagamer dedi: Sığmıyor derken kasanın yan panele mi değiyor, ekran kartına mı temas ediyor, yoksa belleklere mi geliyor? Genişletmek için tıkla... Ekran kartını itiyor yuvasından çıkarıp taktılar. Bu seferde ekran kartı yuvasına oturamıyor birbirlerine çarpıyorlar. NoxHit dedi: Hocam yeni aldıysanız iade alırlar. Genişletmek için tıkla... Daha bugün elime ulaştı anında denettim.
akınemre Decapat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 331 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2024 #7 matrokor dedi: Ekran kartını itiyor yuvasından çıkarıp taktılar. Bu sefer de ekran kartı yuvasına oturamıyor birbirlerine çarpıyorlar. Daha bugün elime ulaştı anında denettim. Genişletmek için tıkla... Sığması lazımdı ekran kartına değme ihtimali yok adam dikey takmaya çalışmıştır.
matrokor dedi: Ekran kartını itiyor yuvasından çıkarıp taktılar. Bu sefer de ekran kartı yuvasına oturamıyor birbirlerine çarpıyorlar. Daha bugün elime ulaştı anında denettim. Genişletmek için tıkla... Sığması lazımdı ekran kartına değme ihtimali yok adam dikey takmaya çalışmıştır.
matrokor Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 701 Çözümler 4 14 Ağustos 2024 #8 akınemre dedi: Sığması lazımdı ekran kartına değme ihtimali yok adam dikey takmaya çalışmıştır. Genişletmek için tıkla... Bu tarz ürünleri kendi satıp montajlayan birisi. 30 dakika uğraştı olmadı. Her türlü ekran kartını itiyor kendim izledim bizzat.
akınemre dedi: Sığması lazımdı ekran kartına değme ihtimali yok adam dikey takmaya çalışmıştır. Genişletmek için tıkla... Bu tarz ürünleri kendi satıp montajlayan birisi. 30 dakika uğraştı olmadı. Her türlü ekran kartını itiyor kendim izledim bizzat.
NoxHit Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 844 Çözümler 13 Yer İstanbul, Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: Asus Dual 4070 Super Evo 12gb İşlemci: Amd Ryzen 5 7600 Sıvı Soğutucu: Thermalright Frozen Warframe 240mm Anakart: Asus Tuf Gaming B650-E 6400MHz DDR5 Ram: Corsair Vengeance 32gb(16x2) 6000MHz CL36 DDR5 M.2 SSD: Kingston Kc 3000 M.2-Samsung 980 M.2 Kasa: Corsair İcue 3000d Güç Kaynağı: Corsair CX750 Watt Mouse:Fantech Helios 2 Pro s Klavye:Asus rog strix scope nx Kulaklık:Asus Rog Pelta Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Ağustos 2024 #9 matrokor dedi: Ekran kartını itiyor yuvasından çıkarıp taktılar. Bu sefer de ekran kartı yuvasına oturamıyor birbirlerine çarpıyorlar. Daha bugün elime ulaştı anında denettim. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman her türlü iade alacaklardır sığmadığını belirtirsiniz.
matrokor dedi: Ekran kartını itiyor yuvasından çıkarıp taktılar. Bu sefer de ekran kartı yuvasına oturamıyor birbirlerine çarpıyorlar. Daha bugün elime ulaştı anında denettim. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman her türlü iade alacaklardır sığmadığını belirtirsiniz.
matrokor Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 701 Çözümler 4 14 Ağustos 2024 #10 NoxHit dedi: Hocam o zaman her türlü iade alacaklardır sığmadığını belirtirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çok sağolun rahatladım. Elimde kalacak diye korkmuştum.
NoxHit dedi: Hocam o zaman her türlü iade alacaklardır sığmadığını belirtirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çok sağolun rahatladım. Elimde kalacak diye korkmuştum.