Gaming Gen TR iade yapar mı?

matrokor

Hectopat
Technopat üzerinden açtığım konuda tüm sistemimi belirtmiştim. En ince detayına kadar. Bana önerilen hava soğutma ise kasama sığmadı. Kusursuz şekilde geri paketledim. İade alırlar mı? Alırsalar nasıl yapacağım?

Bahsettiğim konu: https://www.technopat.net/sosyal/konu/ryzen-5-5600-icin-kule-tipi-sogutucu-oenerisi.3365702/page-2

Ürün: Thermalright Phantom Spirit 120 SE TL-C12B V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili

Son düzenleyen: Moderatör:
Sığması lazımdı, en öndeki fan belleklere den gelebilir. 3-4mm üste taşısanız yeterli olması lazım.

Ekran kartını itiyor yuvasından çıkarıp taktılar. Bu sefer de ekran kartı yuvasına oturamıyor birbirlerine çarpıyorlar.

Daha bugün elime ulaştı anında denettim.

Sığması lazımdı ekran kartına değme ihtimali yok adam dikey takmaya çalışmıştır.

Sığması lazımdı ekran kartına değme ihtimali yok adam dikey takmaya çalışmıştır.
Bu tarz ürünleri kendi satıp montajlayan birisi. 30 dakika uğraştı olmadı. Her türlü ekran kartını itiyor kendim izledim bizzat.

Ekran kartını itiyor yuvasından çıkarıp taktılar. Bu sefer de ekran kartı yuvasına oturamıyor birbirlerine çarpıyorlar.

Daha bugün elime ulaştı anında denettim.

Hocam o zaman her türlü iade alacaklardır sığmadığını belirtirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…