Gaming gen TR kargolaması güvenilir mi?

Erdemk0

Femtopat
Daha fazla  
Gaming gen TR'den masaüstü oyuncu bilgisayarı almayı düşünüyorum alacağım sistem bu: MARANELLO-3060Ti / INTEL I3-12100F / ASUS DUAL GeForce RTX 3060 Ti OC 8GB GDDR6X / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
Ben internetten sipariş vereceğim. Size soracağım soru (1)Gaming gen TR kargolaması güvenilir mi? (2)kırık dökük, bozuk, 2 el eşyalar koyarlar mı sistemin içine?
Ben normalde Gaming gen TR'nin mağzasına gidip almak istiyordum ama bana uzak kalıyor.
Yaşadığım yer: Ankara keçiören nurgül sokak.
Buraya yakın bir Gaming gen TR mağzası var mıdır? Taksiylede gidebilirim.

Eğer bana yakın Gaming gen TR mağzası yoksa internetten sipariş verirken neyleri önlem alabilirim? Sistemin kırık dökük ya da 2. el parçalar olmasını istemiyorum.

Almadan önce konu açmanız güzel olmuş, sağ üstte arama kısmına Gaming Gen yazıp tarihi filtreleyerek son zamanlarda bu şirketin yaşatmış olduğu mağduriyetlere göz atabilirsiniz. Sistemi alırsınız, parçalarda sorun çıkmazsa şanslısınız, çıkarsa kendilerine ulaşmanız imkansız gözüküyor, düşük bir ihtimal ulaşırsanız aylarca sizi süründürürler. İtopya ve Gaming Gen ikilisinden uzak durun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı