CarryExe Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 686 Çözümler 7 Yer İsviçre Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2022 #1 Az önce ödeme yaptım fakat siparişler kısmında beklemede yazıyor. Karttan da para çekilmemiş. Herhangi bir problem var mıdır? Şu anda iptal edildi. Neden böyle oluyor? Son düzenleme: 28 Kasım 2022
Az önce ödeme yaptım fakat siparişler kısmında beklemede yazıyor. Karttan da para çekilmemiş. Herhangi bir problem var mıdır? Şu anda iptal edildi. Neden böyle oluyor?
osas1453 Picopat Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 36 2 Ocak 2024 #2 CarryExe dedi: Az önce ödeme yaptım fakat siparişler kısmında beklemede yazıyor. Karttan da para çekilmemiş. Herhangi bir problem var mıdır? Şu anda iptal edildi. Neden böyle oluyor? Genişletmek için tıkla... Bana da aynısı oldu hocam yapabildiyseniz nasıl yaptınız.
CarryExe dedi: Az önce ödeme yaptım fakat siparişler kısmında beklemede yazıyor. Karttan da para çekilmemiş. Herhangi bir problem var mıdır? Şu anda iptal edildi. Neden böyle oluyor? Genişletmek için tıkla... Bana da aynısı oldu hocam yapabildiyseniz nasıl yaptınız.
CarryExe Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 686 Çözümler 7 Yer İsviçre Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2024 #3 osas1453 dedi: Bana da aynısı oldu hocam yapabildiyseniz nasıl yaptınız. Genişletmek için tıkla... Tam hatırlamıyorum fakat ya kart internet alışverişlerine kapalıydı ya da internet alışveriş limiti az olduğu için iptal edilmişti. Bankanızın uygulamasından kontrol edebilirsiniz.
osas1453 dedi: Bana da aynısı oldu hocam yapabildiyseniz nasıl yaptınız. Genişletmek için tıkla... Tam hatırlamıyorum fakat ya kart internet alışverişlerine kapalıydı ya da internet alışveriş limiti az olduğu için iptal edilmişti. Bankanızın uygulamasından kontrol edebilirsiniz.