spineshy Decapat Katılım 21 Kasım 2022 Mesajlar 68 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2023 #1 Gaming.gen.tr kart bilgilerini girdim ödeme yaptım fakat beyaz bir ekran geldi sadece siparişler kısmına girdiğimde ise beklemede olarak gözüküyor bilen eden yardım edebilir mi?
Gaming.gen.tr kart bilgilerini girdim ödeme yaptım fakat beyaz bir ekran geldi sadece siparişler kısmına girdiğimde ise beklemede olarak gözüküyor bilen eden yardım edebilir mi?
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.891 Çözümler 175 19 Eylül 2023 #2 Ödeme teyidi alınıyordur bankadan.
spineshy Decapat Katılım 21 Kasım 2022 Mesajlar 68 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2023 #3 Hocam önceki 2 siparişimi iptal etmişler. Parada çekmemiş anlamadım gitti. Up.
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.891 Çözümler 175 19 Eylül 2023 #4 spineshy dedi: Hocam önceki 2 siparişimi iptal etmişler. Parada çekmemiş anlamadım gitti. Up. Genişletmek için tıkla... İade yaparlar hocam iptal olduysa. Merak etme.
spineshy dedi: Hocam önceki 2 siparişimi iptal etmişler. Parada çekmemiş anlamadım gitti. Up. Genişletmek için tıkla... İade yaparlar hocam iptal olduysa. Merak etme.
spineshy Decapat Katılım 21 Kasım 2022 Mesajlar 68 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2023 #5 Görkem Umut dedi: İade yaparlar hocam iptal olduysa. Merak etme. Genişletmek için tıkla... Peki ben nasıl satın alacağım?
Görkem Umut dedi: İade yaparlar hocam iptal olduysa. Merak etme. Genişletmek için tıkla... Peki ben nasıl satın alacağım?