Gaming.gen.tr sitesinden bir şey alınca sorun çıkabilir mi?

Fearisu

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Gaming.Gen.TR sitesinden bir sistem almayı düşünüyorum ama sistem alırken korktuğum bir şey var. Bozuk bir sistem yollarlarsa geri dönüş alamayan insanlar gördüm ve bunun başıma gelmesinden korkuyorum. Site'de deneyimi olan ve deneyimini aktarabilecek insanlar varsa bekliyorum.
Ayrıca ek bir sorum daha olacak; kargo şirketlerine güvenmediğim için sipariş verip, mağaza'dan almayı düşünüyorum. Mağazadan alırken herhangi bir sorun çıkar mı?

Bir kendime 2 arkadaşlara sistem almak üzere alışverişimiz oldu zamanında bi sıkıntı yaşamadım. Ama sorun yaşayanlarda var ona takılırsan işin zor.

Merhaba, Gaming.Gen.TR sitesinden bir sistem almayı düşünüyorum ama sistem alırken korktuğum bir şey var. Bozuk bir sistem yollarlarsa geri dönüş alamayan insanlar gördüm ve bunun başıma gelmesinden korkuyorum. Site'de deneyimi olan ve deneyimini aktarabilecek insanlar varsa bekliyorum.
Ayrıca ek bir sorum daha olacak; kargo şirketlerine güvenmediğim için sipariş verip, mağaza'dan almayı düşünüyorum. Mağazadan alırken herhangi bir sorun çıkar mı?
Sorun yaşayan her sitede , her yerde var. Onları okumanız doğru olmaz.

Hocam bozuk sistem yollama gibi bir şey yapmayacaklarını düşünüyorum. Çünkü bilgisayarı toplayıp sürücüleri Windows'u yükleyip test edip gönderiyorlar eğer ürünlerde sorun çıkarsa ileriki süreçlerde garantisi var ürünlerin zaten. Gaminggentr İtopya, Sinerji, İncehesap gibi ismi duyulan yerler. Temmuz ayında hazır sistem almıştım bir sıkıntı çıkmadı. Aklınıza takılan sorulara en iyi cevap verecek kişiler müşteri hizmetleridir oraya böyle olursa nasıl bir yol izliyorsunuz gibisinden sorabilirsiniz.

Oradan sistem aldım. Sistem ara sıra mavi ekran veriyor ama bilmiyorum sizde nasıl olur? Şansa bağlı gibi. Site güvenli o konuda şüphelenmeyin.

Hocam o Gaming gen TR ile alakalı değil mavi ekran diye yeni konu açıp minidump dosyalarınızı paylaşın arkadaşlar yardımcı olacaktır.

Gönderdikleri RAM'ler ile alakalı büyük ihtimalle. Windows durduk yere keyfi mavi ekran vermez diye düşünüyorum. Daha yeni formatladık.

Hocam ama "ara sıra" olduğu için takdir edersiniz ki bunu gaminggentr tespit edemez. Çünkü ara sıra oluyor. Firma RAM'lerin düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol eder yapılan test esnasında bir hata almaz ise ürünü gönderir. O test esnasında mavi ekran vermediyse göndermişlerdir. Demem o ki bunu firmanın tespit edebileceğini sanmıyorum.(benim düşüncelerim bu yönde kendi bilgilerim ışığında.)(sponsorluk almadım, diğer firmalarda olsa haklı haksız konumunda düşüncelerimi aynı şekilde sunardım :D)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı