Joachim Peiper Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 616 Çözümler 3 19 Mayıs 2022 #1 Gaming gen TR de nasıl taksit ile bilgisayar alırım? Öyle bir seçenek göremedim çünkü.
5 56153 Zettapat Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.166 Makaleler 25 Çözümler 624 19 Mayıs 2022 #2 Anlaşmalı kredi kartları ile taksit yapabilirsiniz. Kredi kartınız nedir?
Joachim Peiper Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 616 Çözümler 3 19 Mayıs 2022 #3 56153 dedi: Anlaşmalı kredi kartları ile taksit yapabilirsiniz. Kredi kartınız nedir? Genişletmek için tıkla... Anlaşmalı olanları hangileri ve nasıl yaparım, ödeme ekranı gelince mi?
56153 dedi: Anlaşmalı kredi kartları ile taksit yapabilirsiniz. Kredi kartınız nedir? Genişletmek için tıkla... Anlaşmalı olanları hangileri ve nasıl yaparım, ödeme ekranı gelince mi?
5 56153 Zettapat Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.166 Makaleler 25 Çözümler 624 19 Mayıs 2022 #4 Evet, ödeme ekranında seçebilirsiniz. Axess, Bankkart, Bonus, Maximum, CardFinans, Paraf ve World anlaşmalı. Satın alacağınız ürünün "Taksit Oranları" sayfasında gözüküyor.
Evet, ödeme ekranında seçebilirsiniz. Axess, Bankkart, Bonus, Maximum, CardFinans, Paraf ve World anlaşmalı. Satın alacağınız ürünün "Taksit Oranları" sayfasında gözüküyor.
Joachim Peiper Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 616 Çözümler 3 19 Mayıs 2022 #5 56153 dedi: Evet, ödeme ekranında seçebilirsiniz. Axess, Bankkart, Bonus, Maximum, CardFinans, Paraf ve World anlaşmalı. Satın alacağınız ürünün "Taksit Oranları" sayfasında gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim, neredeyse taksit seçenekleri yok diye farklı bir siteden daha kötü bir sistem alacaktım.
56153 dedi: Evet, ödeme ekranında seçebilirsiniz. Axess, Bankkart, Bonus, Maximum, CardFinans, Paraf ve World anlaşmalı. Satın alacağınız ürünün "Taksit Oranları" sayfasında gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim, neredeyse taksit seçenekleri yok diye farklı bir siteden daha kötü bir sistem alacaktım.
5 56153 Zettapat Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.166 Makaleler 25 Çözümler 624 19 Mayıs 2022 #6 Rica ederim. Alışverişe vade farkı koyuyor. Kartınızın ücretsiz taksitlendirme kampanyası varsa kontrol etmeniz iyi olabilir. VakıfBank'ta mayıs kampanyası olarak 20000 TL'ye kadar ücretsiz 3 taksit seçeneği var mesela.
Rica ederim. Alışverişe vade farkı koyuyor. Kartınızın ücretsiz taksitlendirme kampanyası varsa kontrol etmeniz iyi olabilir. VakıfBank'ta mayıs kampanyası olarak 20000 TL'ye kadar ücretsiz 3 taksit seçeneği var mesela.
xSermoni Decapat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2022 #7 Joachim Peiper dedi: Gaming gen TR de nasıl taksit ile bilgisayar alırım? Öyle bir seçenek göremedim çünkü. Genişletmek için tıkla... Dostum öncelikle merhabalar nasıl yaptıgını açıklar mısın bende taksitle bir PC almayı düşünüyorum.
Joachim Peiper dedi: Gaming gen TR de nasıl taksit ile bilgisayar alırım? Öyle bir seçenek göremedim çünkü. Genişletmek için tıkla... Dostum öncelikle merhabalar nasıl yaptıgını açıklar mısın bende taksitle bir PC almayı düşünüyorum.
Joachim Peiper Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 616 Çözümler 3 21 Haziran 2022 #8 xSermoni dedi: Dostum öncelikle merhabalar nasıl yaptıgını açıklar mısın bende taksitle bir PC almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Anlaşmalı kartı kart bilgileri kısmına girdiğinde otomatik çıkıyor taksitle ödeme
xSermoni dedi: Dostum öncelikle merhabalar nasıl yaptıgını açıklar mısın bende taksitle bir PC almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Anlaşmalı kartı kart bilgileri kısmına girdiğinde otomatik çıkıyor taksitle ödeme