Benjamin_franklin Hectopat Katılım 26 Kasım 2021 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar Gaming gen TR'den yeni alacağım sistem için Windows 11 lisansı almayı düşünüyorum. Lisans alınca kurup gönderiyorlar mı, yoksa biz mi kuruyoruz?
Arkadaşlar Gaming gen TR'den yeni alacağım sistem için Windows 11 lisansı almayı düşünüyorum. Lisans alınca kurup gönderiyorlar mı, yoksa biz mi kuruyoruz?
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.040 Makaleler 2 Çözümler 32 15 Temmuz 2022 #2 Kurulu gelecektir fakat o lisansa para vermenizi asla önermem, sistem gelince USB Bellekle Windows 11 kurup 80 liraya OEM Key alabilirsiniz.
Kurulu gelecektir fakat o lisansa para vermenizi asla önermem, sistem gelince USB Bellekle Windows 11 kurup 80 liraya OEM Key alabilirsiniz.
Benjamin_franklin Hectopat Katılım 26 Kasım 2021 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #3 F 16 Fighting Falcon dedi: Kurulu gelecektir fakat o lisansa para vermenizi asla önermem, sistem gelince USB bellekle Windows 11 kurup 80 liraya OEM key alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kurma işlemi ile uğraşmak istemiyorum aslında ama haklısınız öyle yaparım alınca.
F 16 Fighting Falcon dedi: Kurulu gelecektir fakat o lisansa para vermenizi asla önermem, sistem gelince USB bellekle Windows 11 kurup 80 liraya OEM key alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kurma işlemi ile uğraşmak istemiyorum aslında ama haklısınız öyle yaparım alınca.
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.040 Makaleler 2 Çözümler 32 15 Temmuz 2022 #4 Benjamin_franklin dedi: Kurma işlemi ile uğraşmak istemiyorum aslında ama haklısınız öyle yaparım alınca. Genişletmek için tıkla... İnanın hiç zaman almıyor ve çok basit, takılırsanız yardımcı olurum size.
Benjamin_franklin dedi: Kurma işlemi ile uğraşmak istemiyorum aslında ama haklısınız öyle yaparım alınca. Genişletmek için tıkla... İnanın hiç zaman almıyor ve çok basit, takılırsanız yardımcı olurum size.
Benjamin_franklin Hectopat Katılım 26 Kasım 2021 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #5 F 16 Fighting Falcon dedi: İnanın hiç zaman almıyor ve çok basit, takılırsanız yardımcı olurum size. Genişletmek için tıkla... Önceden arkadaşımla kurmuştuk ve sanırım disk arkadaşımda vardı.
F 16 Fighting Falcon dedi: İnanın hiç zaman almıyor ve çok basit, takılırsanız yardımcı olurum size. Genişletmek için tıkla... Önceden arkadaşımla kurmuştuk ve sanırım disk arkadaşımda vardı.
M maximilian borsodi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 2.341 Çözümler 7 15 Temmuz 2022 #6 GG6 sistem aldık içerisinde Windows 11 Pro ile geldi, tabii sonradan key alıp sizin aktifleştirmeniz lazım.
GG6 sistem aldık içerisinde Windows 11 Pro ile geldi, tabii sonradan key alıp sizin aktifleştirmeniz lazım.