Gaming.gen.tr'den alınan 7700XT hazır sistemin parçaları sorunlu mu?

zeuswishing

Hectopat
Daha fazla  
Gaming.gen.tr'den 7700XT hazır sistem aldım. İlk kez hazır sistem aldığım için aklıma bazı sorular takıldı.
  • Sistemi cuma günü sipariş ettim pazartesi elime ulaştı. Adıyaman'da oturmama rağmen çok hızlı geldi.
  • İşlemci üzeri hafif kararmış gibi geldi gözüme, leke gibi değil de boğukluk ve kararma gibi bu durum normal mi?
  • İkinci el parça kullanılmış hissiyatı oluştu. Kutuları var ama yine de aklıma takıldı.
  • Ekran kartı takılı halde gelmedi sanırım taşımada sorun çıkmasın diye.
Monitör henüz gelmediği için sistemi açamadım ve test edemedim. Bu konularda bilgisi olan var mı?

Gaming.gen.tr sorun yaşamadığım nadir firmalardan biri. Sistem hazırdır muhtemeln direkt kargoya vermislerdir. İkinci el ürün kullanmalari söz konusu degil. İslemcide tray kullanmis (kutusuz) olabilirler. Kutusu varsa tray de degildir. Ekran karti takmamalari sebebi guvenlik acisindan. Muhtemelen windows da kurulu degildir bilginize.

Gaming.gen.tr'den 7700XT hazır sistem aldım. İlk kez hazır sistem aldığım için aklıma bazı sorular takıldı.
  • Sistemi cuma günü sipariş ettim pazartesi elime ulaştı. Adıyaman'da oturmama rağmen çok hızlı geldi.
  • İşlemci üzeri hafif kararmış gibi geldi gözüme, leke gibi değil de boğukluk ve kararma gibi bu durum normal mi?
  • İkinci el parça kullanılmış hissiyatı oluştu. Kutuları var ama yine de aklıma takıldı.
  • Ekran kartı takılı halde gelmedi sanırım taşımada sorun çıkmasın diye.
Monitör henüz gelmediği için sistemi açamadım ve test edemedim. Bu konularda bilgisi olan var mı?
Ben 10 gun beklemiştim:d işlemci için fotoğraf lazım. Ekran kartını kendin montajlaman gerekiyor, fanlarin taşıma sırasında dönmemesi ve ekran kartının bozulmaması için takılı göndermiyorlar, sadece test ediyorlar sonra paketleyip gönderiyorlar.

Umarım fotoğrafta belli olmuştur.

Dosya Ekleri

• IMG_7750.jpeg
    IMG_7750.jpeg
    224,2 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_7749.jpeg
    IMG_7749.jpeg
    202,7 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_7753.jpeg
    IMG_7753.jpeg
    211,4 KB · Görüntüleme: 25
bu fotoğraflar yanıltır her fotoda işlemci üstündeki yazıların farklı kısımları silik gibi duruyor. ışık vuruyor flashlı çektiyseniz aydınlık bir yerde flash kullanmadan çekip ekleyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı