Gaming Gen TR'den alınan kasa iade edilebilir mi?

defendno

Hectopat
Kasa BitFenix Nova Mesh SE tg ARGB. Kutuyu açtım kasayı incelemek için. Ayrıca temperli camın filmini kaldırdım komple çizik gözüküyordu camda var mı die kontrol etmek istedim. Sizce hala iade edebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Camında yok jelatininde vardı. Ayrıca neden gidip jelatinini çizeyim

Jelatin korumuş camı.kargolarken çizilmiş olabilir jelatin. Jelatinin çizilmesine neden takıldınız? Sırf jelatin çizilmiş diye kasa mı iade edilir? Iade etmenize gerek yok. Jelatin çizilebilir.

Son düzenleme:
Camda çizik var mı yok mu ? Çizik var ise iade edebilirsin 15 gün tüketici hakkın var. Yok camı koruyan jelatinde çizik varsa, jelatinin çizik olması sorun olacak bir şey değil.

Jelatin korumuş camı.kargolarken çizilmiş olabilir jelatin. Jelatinin çizilmesine neden takıldınız? Sırf jelatin çizilmiş diye sistem mi iade edilir? Iade etmenize gerek yok. Jelatin çizilebilir.
Sistem? Jelatin yüzünden iade? Hazır sistem almadım ve kasayı beğenmediğim için iade ediyorum

Camda çizik var mı yok mu ? Çizik var ise iade edebilirsin 15 gün tüketici hakkın var. Yok camı koruyan jelatinde çizik varsa, jelatinin çizik olması sorun olacak bir şey değil.
Camda cizik yok. İade etme sebebim farklı bir kasa almak istemem

15 gün cayma hakkınız bulunuyor iade isteyin kabul etmezler ise THH'ye başvuru yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…