Gaming.Gen.TR’den Dev “Influencer” Gecesi!

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Gaming.Gen.TR Influencer gecesi

“Oyuncuların Doğru Adresi” mottosu ile faaliyet gösteren Gaming.Gen.TR, bünyesinde bulunan partner sosyal medya fenomenleri ile 2022 yılının değerlendirme yemeğini Ataşehir’de lüks bir mekânda gerçekleştirdi. Türkiye’nin en büyük hazır sistem üreticilerinden biri ve TFF eMilli Takımları resmi sponsoru olan Gaming.Gen.TR, 11 Eylül 2020 tarihinde kullanıcılara web sitesi üzerinden hizmet vermeye başlamış olup, 18 Mart 2022 tarihinde […]

Devamı: Gaming.Gen.TR’den Dev “Influencer” Gecesi!
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Gaming.Gen.TR Influencer gecesi

“Oyuncuların doğru adresi” mottosu ile faaliyet gösteren Gaming.Gen.TR, bünyesinde bulunan partner sosyal medya fenomenleri ile 2022 yılının değerlendirme yemeğini ataşehir'de lüks bir mekânda gerçekleştirdi. Türkiye'nin en büyük hazır sistem üreticilerinden biri ve TFF emilli takımları resmi sponsoru olan Gaming.Gen.TR, 11 Eylül 2020 tarihinde kullanıcılara web sitesi üzerinden hizmet vermeye başlamış olup, 18 Mart 2022 tarihinde […]

Devamı: Gaming.Gen.TR’den Dev “Influencer” Gecesi!
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Oyuncuların doğru adresi ama ulaşılamıyor buna bir çözüm bulsalar keşke.

@Dreamwalker Kendilerine bu durumu şubelerine gidince de belirttim, sosyal medya hesaplarında da belirttim. Abi dedim güzel ilerliyorsunuz da müşteri size ulaşamıyor falan, yanıt olarak bu duruma üzüldük falan dediler abi dedim ekibinizi büyütün ne üzülün ne üzün de, bakalım...

@Dreamwalker Kendilerine bu durumu şubelerine gidince de belirttim, sosyal medya hesaplarında da belirttim. Abi dedim güzel ilerliyorsunuz da müşteri size ulaşamıyor falan, yanıt olarak bu duruma üzüldük falan dediler abi dedim ekibinizi büyütün ne üzülün ne üzün de, bakalım...
Abartmıyorum tam 59 dakika ve 50 dakika telefonda beklediğim oldu, çok basit bir soru sormak için. Mail atıyım dedim destek hesabına, onda da otomatik yanıt olarak mail adresi dolduğu için mesajınız iletilemedi dedi...

Dediğiniz gibi bende gittim anlattım durumu, işte kusura bakmayın, ilgileneceğiz tarzında klasik PR cevapları verdiler, hala bir ilerleme yok maalesef.

İnfluencer'lere para akıtmak işleri nasıl büyütürüz listesinden bir madde mi? Dünya'nın en gereksiz insanlarını bir araya toplamak bence işinizi büyütmez. Bu tür şeyler için para akıtacağınıza dendiği gibi gidin bir tane daha müşteri temsilcisi alın. İtopya da aynı yolu izliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı