Gaming.Gen.TR’den Dev “Influencer” Gecesi!

Olay tiktokcuların kazanması değil onlardada vardır böyle şeyler de eastergamersın bunu reddetmesi. Ortada açık bir şekilde bu var. Aynen 5000 dolar geldi hesabıma da ben bakmıyorum başkası bakıyor 1 sene boyunca haberim olmadı.
Doğru diyorsunuz da çok saçma öyle bir şey yapması bu adam zaten deli gibi para kazanıyor. Bir ton sponsoru var hemde Rampage falan değil SteelSeries yani kaç bin TL'lik ekipmanı var vs. Milyonluk arabası var. Neden 5 bin dolar için böyle bir yola başvursun çok saçma geliyor.

Doğru diyorsunuz da çok saçma öyle bir şey yapması bu adam zaten deli gibi para kazanıyor. Bir ton sponsoru var hem de Rampage falan değil SteelSeries yani kaç bin TL'lik ekipmanı var vs. milyonluk arabası var. Neden 5 bin dolar için böyle bir yola başvursun çok saçma geliyor.

Her şeyi geçtim doğru tamam haklısın. Ama milyonluk arabası olması 15 bin dolara muhtac olmadığı anlamına gelmiyor ki. İstediği kadar kazansın bana ne. Araba belki kiralıktır, kredisi vardır o bu şu vardır ama böyle bir parayı reddetmez. Bu arada 15 bin doları tek bir ayda alıyor. Bu yıl boyu devam ediyor.

Bit hırsızlığı görmek istiyorsanız TikTok'a bakın bence bunlardan kat ve katı gidiyor 150-200k jetonlar dan bahsediyorum. 40 bin TL'lik jeton atılıyor hep nerden geliyor acaba kaynak.
Daha bi' üstü var diye bi' altına görmezden mi gelicez şimdi? Güzel mantık.

Burada olan tek sevdiğim kişi Dost Kayaoğlu.
10 yıldır takip ederim ve arada sırada agunzagun ile yaptığı eski videoları izlerim.

Hocam dost dışında hepsine katılıyorum.
Dost Kayaoğlu'nun pek de hayatı olduğu söylenemez. Madem onun bir farkı var, neden öyle bir ortamda? Belli ki ekmeği stabil değil, isterse gelir isterse gelmez maaşı mı var bu adamın?

Sosyal medyayı gelir amaçlı kullanırsa böyle olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı