Gaming Gen TR'den hazır sistem alınır mı?

Devir maalesef ki özelleştirmeden hazır sistem almayı mümkün kılmıyor, hele DDR5 entry-seviyesi diyebileceğimiz sistemler için durum daha kötü, çoğu site maalesef canlı bomba seviyesi diyebileceğimiz PSU'ları 35 bin gibi inanılmaz düşük demeyeceğimiz fiyatlara RTX serisi satıyoruz(ki çoğu 8 GB VRAM)diye bilmeyen insanlara satıyorlar, bu işin içine anakartın kalitesini de kattığımız zaman satmak istersen 35 binden aldığın sistemi 27-28 belki o fiyatlara dahi satamıyorsun. Ben her zaman İncehesap kullandım, topladığım sistemi 37 bine getirmiştim.

PSU kalitesi Gaming gen de gayet iyi. Giriş seviye sistemlerde ENERMAX kullanıyorlar.
Onun dışı çoğu site sponsorluktan dolayı galiba bomba PSU kullanıyorlar maalesef.

PSU kalitesi Gaming gen de gayet iyi. Giriş seviye sistemlerde ENERMAX kullanıyorlar.
Onun dışı çoğu site sponsorluktan dolayı galiba bomba PSU kullanıyorlar maalesef.

Başta ENERMAX STARRYFORT düşünmüştüm,MAXPRO III kullanıyordu galiba. Sitesinde kaydadeğer çok bir şey bulamamıştım bende işi riske atmadım, 2K daha ucuz FSP Hydro K 850W almıştım, bu fiyatlarda iyi PSU diye bir şey olmadığından ötürü, kötünün iyisi.

Alınır bütçe nedir size öneririm.
Onun için ayrı konu açmam gerekmiyorsa, yardımcı olabilirseniz çok makbule geçer. Bütçe sınırsız, şu bağlamda tabi: Kart 9070 xt olsun geri kalan parçalar en tepe nokta ama tabii f/p çerçevesinde gereksiz para vermeye gerek yok. Geçmişte bir nvidia kartım ile ilgili donanımsal yorun yaşamıştım ve aylarca uğraşmıştım. Travmatik bir durum yani beni baya AMD fanboyluğuna kadar itti diyebilirim.

Ben sistemimi oradan aldım, hiçbir problem yaşamadım. Sistem kurulu olarak geldi, hiçbir hasar yoktu, kısa sürede elime ulaştı, ekran kartı kutusuyla geldi tabii ki, ben taktım. O kadar. Taktım kullandım. Birçok kişi de tercih ediyor, güvenilir sitelerden birisidir.
Ancak tabii ki bireysel tecrübe farklı olabilir, teknoloji şans işi. 99 kişi iyi deneyim yaşarken 1 kişi kötü yaşayabilir o yüzden kimse garanti veremez.
Ama genel olarak güvenli kategorisindedir. Yeşil ışık.
Hocam çok teşekkürler değerli yorumun için tecrübe etmiş birisini dinlemek içimi rahatlattı.

İlk olarak evet güvenilir. İkinci olarak istersen performans ayarı yaptırabilirsin. Ama değer mi bilmiyorum büyük ihtimal RAM frekansını falan arttıracaklar. Onları kendin de yapabilirsin satın alınca. Üçüncü olarak montajla aslında uğraşıyorsun ekran kartı takılı gelmiyor geldiğinde kendin takman lazım. Onun dışındaki tüm parçalar montajlı geliyor.
Ekran kartı hiç problem değil çocuk oyuncağı o

Güvenilir kaliteli bir site. Benim klavyem bozuldu mesela direkt uğraştırmadan iade teklif ettiler. Ama OC vs. sen de yapabilirsin ona gerek yok.
+200 TL istiyorlar yalnızca değer gibi

İyidir ama pahalı satıyorlar bu aralar, değirmen güzel akıyorsa alınır.
Hocam birkaç tane özelleştirip baktım öylesine. Aynı parçaları akakçe'den topladım yine 1-2 bin de olsa uyguna geldi hazır sistem.

Herkese çok teşekkürler negatif yorum hiç görmedim gönül rahatlığı ile tercih edeceğim dileyen 9070 xt'li sistem de önerebilir. Özelleştirip. Bütçe sınırsız

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı