Gaming Gen TR'den kutusuz ekran kartı almakta problem var mıdır?

mesutmtw

Hectopat
Daha fazla  

Dosya Ekleri

• resim_2025-04-22_123059118.png
    15,6 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleyen: Moderatör:
Bulk ekran kartı çünkü. Bulk ekran kartı son kullanıcıya direkt olarak satılmayan, genellikle hazır bilgisayar toplayıp satan firmalara “daha uygun maliyet ile ürün sattırmak” amacı ile üretici firmalardan gelen hiç açılmamış ve sıfır toplu ekran kartı kolileridir. Eğer üretici firma garantisi varsa alınabilir.

Kutu taşınma güvencesi için bize önemli. Size gelen ürün ile korunaklı geliyorsa sorun olmaz. Ama arızadan dönen, yada iade edilen bir ürün gibi ise almazdım. Bunu öğrenmek lazım. işlemcilerde kutusuz ürün temini var. Ekran kartında görmedim.

üretici firma olup olmadığı nasıl anlaşılır ayrıca bu kutusuz olayı ilerde satmak istesem sorun çıkarmaz mı?

Oyle bır ürün oldugunu sanmam ama elbette sormak sart korunmayı da herald posetle gondermeyı dusunmuyorlar koskoca kartı kutu olmasa ıle ayrı bir kutu vardır diye dusunuyorum.

Sormanız gerek GamingGen'e. Kutusuz olarak ilerde satmak isterseniz BULK ekran kartını bilen biriyse sorun çıkarmaz fakat bilmeyen çok kişi var.

Bulk kart ise sıfır üründür neticede. Ama kutusuz olması satışta önem veren bir alıcı olursa anlaşmaya bakacaktır.
Adamlar yılda ciddi kar yapıyor kutusuz olması ile üretimde.

Sormanız gerek GamingGen'e. Kutusuz olarak ilerde satmak isterseniz BULK ekran kartını bilen biriyse sorun çıkarmaz fakat bilmeyen çok kişi var.
oyle yapayım o halde satma konusunda da kutusunu ayarlasam sorun olmaz heralde

Sormanız gerek Gaming.Gen.TR'e. Kutusuz olarak ileride satmak isterseniz bulk ekran kartını bilen biriyse sorun çıkarmaz fakat bilmeyen çok kişi var.

Aradım bulk ekran kartı falan ddi garanti tamamen ureticiye ait ASUS'a sıkıntı cıkmaz dedi.

Son düzenleme:
oyle yapayım o halde satma konusunda da kutusunu ayarlasam sorun olmaz heralde

Aradım bulk ekran kartı falan ddi garanti tamamen ureticiye ait ASUS'a sıkıntı cıkmaz dedi.
Kutu ayarlayabilirsiniz ama seri numaları uyuşmaz ordan sıkıntı yaşarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…