Qeetz Hectopat Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 199 Çözümler 1 12 Aralık 2024 #1 Bu monitörü almayı düşünüyorum: Dell G2524H 25 inç 280Hz 0.5ms FHD Gaming Monitör Tüm hız, hiçbir gecikme yok 280Hz’e kadar hız aşırtmalı yenileme hızı, 0,5 ms tepki süresi ve minimum hareket bulanıklığı ile akıcı oyun deneyimi www.gaming.gen.tr Gaming Gen TR güvenilir mi? Ölü piksel veya Ghosting'de değişim sağlıyorlar mı ya da Trendyol veya Hepsiburada'dan mı alayım? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Aralık 2024
Bu monitörü almayı düşünüyorum: Dell G2524H 25 inç 280Hz 0.5ms FHD Gaming Monitör Tüm hız, hiçbir gecikme yok 280Hz’e kadar hız aşırtmalı yenileme hızı, 0,5 ms tepki süresi ve minimum hareket bulanıklığı ile akıcı oyun deneyimi www.gaming.gen.tr Gaming Gen TR güvenilir mi? Ölü piksel veya Ghosting'de değişim sağlıyorlar mı ya da Trendyol veya Hepsiburada'dan mı alayım?
Latif Emre Tekışık Megapat Katılım 7 Mayıs 2016 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #2 Qeetz dedi: Bu monitörü almayı düşünüyorum. Dell G2524H 25 inç 280Hz 0.5ms FHD Gaming Monitör Tüm hız, hiçbir gecikme yok 280Hz’e kadar hız aşırtmalı yenileme hızı, 0,5 ms tepki süresi ve minimum hareket bulanıklığı ile akıcı oyun deneyimi www.gaming.gen.tr Gaming Gen TR güvenilir mi? Ölü piksel veya Ghosting'de değişim sağlıyorlar mı ya da Trendyol veya Hepsiburada'dan mı alayım? Genişletmek için tıkla... Hocam şahsen ben güveniyorum ekran kartı almıştım bu monitörü bende düşünüyorum.
Qeetz dedi: Bu monitörü almayı düşünüyorum. Dell G2524H 25 inç 280Hz 0.5ms FHD Gaming Monitör Tüm hız, hiçbir gecikme yok 280Hz’e kadar hız aşırtmalı yenileme hızı, 0,5 ms tepki süresi ve minimum hareket bulanıklığı ile akıcı oyun deneyimi www.gaming.gen.tr Gaming Gen TR güvenilir mi? Ölü piksel veya Ghosting'de değişim sağlıyorlar mı ya da Trendyol veya Hepsiburada'dan mı alayım? Genişletmek için tıkla... Hocam şahsen ben güveniyorum ekran kartı almıştım bu monitörü bende düşünüyorum.
Qeetz Hectopat Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 199 Çözümler 1 12 Aralık 2024 #3 Latif Emre Tekışık dedi: Hocam şahsen ben güveniyorum ekran kartı almıştım bu monitörü bende düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Aldım.
Latif Emre Tekışık dedi: Hocam şahsen ben güveniyorum ekran kartı almıştım bu monitörü bende düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Aldım.
Y Yeonn Decapat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 207 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #4 Qeetz dedi: Aldım Genişletmek için tıkla... Aynı monitörü aynı yerden alicagim ürün nasıl geldi ayrıca ghosting ya da ölü piksel var mi
Qeetz dedi: Aldım Genişletmek için tıkla... Aynı monitörü aynı yerden alicagim ürün nasıl geldi ayrıca ghosting ya da ölü piksel var mi
Qeetz Hectopat Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 199 Çözümler 1 26 Ocak 2025 #5 Yeonn dedi: Aynı monitörü aynı yerden alacağım ürün nasıl geldi ayrıca ghosting ya da ölü piksel var mi? Genişletmek için tıkla... Sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.
Yeonn dedi: Aynı monitörü aynı yerden alacağım ürün nasıl geldi ayrıca ghosting ya da ölü piksel var mi? Genişletmek için tıkla... Sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.