Gaming Gen TR'den Online alışveriş yapmak güvenilir mi?

napoly

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba ben monitör alacağım istediğim monitör en uygun fiyatla Gaming Gen TR de var bu sitede güvenilir midir? Monitör kusurlu çıkarsa değişim yaparlar mı? Tecrübesi olan varsa paylaşabilir mi? Teşekkürler.

Evet, yaparlar. 24 bin liraya sistem aldım en ufak konuda yardımcı oldular.

Güvenilir site ama ben monitörde az fazla verip ölü piksel garantisi veren modelleri Vatan Bilgisayar gibi yerlerde deneyerek almayı tavsiye ederim. Bazı firmalar iade konusunda sıkıntı çıkarıyor. Örneğin 5 taneye kadar ölü piksel yoksa değiştirmiyor vb. Bazı firmalar ise denettiriyor, ölü piksel çıkmayana kadar kutu açıp veriyorlar.

3-4 kez alışveriş yaptım hiçbirinde sorun çıkmadı.

ASUS TUF monitör aldım ekranın köşesindeki pikseller çalışmıyordu geri gönderdim orada açtıklarında düzelmiş tekrar işlem yapmadan gönderdiler
Bence iyi çalışıyorlar alınır.

2-3 kez hazır sistem alma şansım oldu kendilerinden. Çok hızlı ve sağlam kargolama yapıp yolladılar. Hiç de sorunum çıkmadı o yüzden alınır. 1.5 yıldır aldığımız hazır sistemleri kullanıyoruz ne bir sorun ne de başka bir sıkıntım olmadı.

İstanbuldaysan mağazaya gidip monitörü denettirebilirsin kendi teknik servisleri var ben iki monitör aldım bu şekilde. Alacağın monitör dell ise işin daha garanti dell in servisi müşteriyi üzmez.

Üründe bir arıza vs nedeniyle geri gönderirseniz 1-1.5 ay kadar bekletiyorlar. Doa raporu için ürünün servisine gönderiyorlar. Ben bozuk monitörü Dell ile iletişime geçip Doa raporuyla Gaming’e gönderdiğim halde kendileri tekrar göndermişti. Tabii benim aldığım monitör hiç çalışmamıştı bile. Ölü piksel durumunda ne olur bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…