Bende vatandan almıştım aldığın monitörü 11.400 idi ertesi gün baktım 10.499₺ düşmüş. İade ettim bugün İncehesap'tan aldım 10.499₺ Axess kartımla aldım 500₺ de chip para verdi. 650₺ de cash back alacağız miss umarım monitör sağlam gelir.
ASUS 27" ROG STRIX XG27ACS satın aldım ve cok memnunum monitörden 4K tavsiye etmiyorum şahsi fikrim fiyatı evet güzel %50 indirime girmiş resmen fakat 4K'lık sistemler daha yeni yeni cıkıyor
XG27ACS ile birkaç araştırma yaptım, monitörden coil whine (cızz) tarzında ses geldiğini söyleyenler var, ek olarak beyazların sarımsı gösterdiğini söyleyen var, bu tür bir durumla karşılaştınız mı?
XG27acs ile birkaç araştırma yaptım, monitörden coil whine (cızz) tarzında ses geldiğini söyleyenler var, ek olarak beyazların sarımsı gösterdiğini söyleyen var, bu tür bir durumla karşılaştınız mı?
Şu olay çok kötü. Ölü piksel çıktığında, ölü piksel olduğunu belirtmek yerine, beğenmediğimizi mi belirtmek lazım. Ölü pikseli küsur olarak görmüyorlar sanırım. Vatan bilgisayardan direkt deneyerek bakın isterseniz.
Şu olay çok kötü. Ölü piksel çıktığında, ölü piksel olduğunu belirtmek yerine, beğenmediğimizi mi belirtmek lazım. Ölü pikseli küsur olarak görmüyorlar sanırım. Vatan Bilgisayar'dan direkt deneyerek bakın isterseniz.
Umarım İncehesap iadede sorun yaşatmaz. Biraz şikayet okudum. Biraz sorun yaşatıyorlar kabul etmiyor uğraştırıyorlar. Koşulsuz şartsız 14 günlük iade kabul etmesi zorunlu müşteri hizmetleriyle görüştüm çok memnun kalmadım ortada konuştu. Henüz ellerine ulaşmadı iade bakalım sonuçlansın durumu buradan devam ettiririm.
Umarım İncehesap iadede sorun yaşatmaz. Biraz şikayet okudum. Biraz sorun yaşatıyorlar kabul etmiyor uğraştırıyorlar. Koşulsuz şartsız 14 günlük iade kabul etmesi zorunlu müşteri hizmetleriyle görüştüm çok memnun kalmadım ortada konuştu. Henüz ellerine ulaşmadı iade bakalım sonuçlansın durumu buradan devam ettiririm.
Vallahi hocam başka bir kampanya nedeniyle İncehesap'tan almıştım ürün geldi 1 tane ölü piksel çıktı ürünü beğenmediğimi söyleyerek iade ettim şaşırırsın ki 2 saat içinde iadem yapıldı bende biraz araştırdım ve bende Dell'in bu G2724D modelinde kararsız kaldım Gaming Gen'de 9500₺ sanki alınabilir gibi duruyor.