Gaming Gen TR'den ROG Strix XG27ACS alınır mı?

bende itopyadan gittim aldım geriödeme başvurusuda yaptım umarım seninkide sorunsuz gelir şimdiden hayırlı olsun

ASUS 27" ROG STRIX XG27ACS satın aldım ve cok memnunum monitörden 4K tavsiye etmiyorum şahsi fikrim fiyatı evet güzel %50 indirime girmiş resmen fakat 4K'lık sistemler daha yeni yeni cıkıyor
XG27ACS ile birkaç araştırma yaptım, monitörden coil whine (cızz) tarzında ses geldiğini söyleyenler var, ek olarak beyazların sarımsı gösterdiğini söyleyen var, bu tür bir durumla karşılaştınız mı?

Nerede yazıyor bu sorun mesela kaynak neresi belirtebilir misin? Belki tesadüf olabilir.

Nerede yazıyor bu sorun mesela kaynak neresi belirtebilir misin? Belki tesadüf olabilir.
Türkiye de fazla kullanıcı yorumu görmediğim için , yabancı YouTube kanallarına baktım orada gördüm. Eğer sizde yoksa, bundan daha iyisi yok inanın

Türkiye de fazla kullanıcı yorumu görmediğim için, yabancı YouTube kanallarına baktım orada gördüm. Eğer sizde yoksa, bundan daha iyisi yok inanın.

Benim elime henüz ulaşmadı, umarım olmaz.

Türkiye de fazla kullanıcı yorumu görmediğim için, yabancı YouTube kanallarına baktım orada gördüm. Eğer sizde yoksa, bundan daha iyisi yok inanın.

1 tane ölü piksel çıktı bende ürünü iade ettim. Ürünü beğenmedim beklediğim gibi çıkmadı vs. Diyerek.

Son düzenleme:
Benim elime henüz ulaşmadı, umarım olmaz.

1 tane ölü piksel çıktı bende ürünü iade ettim. Ürünü beğenmedim beklediğim gibi çıkmadı vs. Diyerek.
Şu olay çok kötü. Ölü piksel çıktığında, ölü piksel olduğunu belirtmek yerine, beğenmediğimizi mi belirtmek lazım. Ölü pikseli küsur olarak görmüyorlar sanırım. Vatan bilgisayardan direkt deneyerek bakın isterseniz.

Umarım İncehesap iadede sorun yaşatmaz. Biraz şikayet okudum. Biraz sorun yaşatıyorlar kabul etmiyor uğraştırıyorlar. Koşulsuz şartsız 14 günlük iade kabul etmesi zorunlu müşteri hizmetleriyle görüştüm çok memnun kalmadım ortada konuştu. Henüz ellerine ulaşmadı iade bakalım sonuçlansın durumu buradan devam ettiririm.

Durum nedir? G2724D ile bu monitör arasında kaldım.

Durum nedir? G2724D ile bu monitör arasında kaldım.

Vallahi hocam başka bir kampanya nedeniyle İncehesap'tan almıştım ürün geldi 1 tane ölü piksel çıktı ürünü beğenmediğimi söyleyerek iade ettim şaşırırsın ki 2 saat içinde iadem yapıldı bende biraz araştırdım ve bende Dell'in bu G2724D modelinde kararsız kaldım Gaming Gen'de 9500₺ sanki alınabilir gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…