OutemuX Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 862 Çözümler 11 Yer İstanbul 24 Mart 2023 #1 Bu siteden yakın zamanda ürün alıp sorun yaşayan varsa buraya yazsın, ben pek güvenmiyorum. Önceden birçok konu açılmış çünkü.
Bu siteden yakın zamanda ürün alıp sorun yaşayan varsa buraya yazsın, ben pek güvenmiyorum. Önceden birçok konu açılmış çünkü.
reyxerme Decapat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 649 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2023 #2 BiriİşteNaparsın dedi: Bu siteden yakın zamanda ürün alıp sorun yaşayan varsa buraya yazsın, ben pek güvenmiyorum. Önceden birçok konu açılmış çünkü. Genişletmek için tıkla... bilmiyorum, şikayet varda diğer hazır sistem yapanlara göre daha fazla şikayetleri var. Ama normal her firmada var kötü niyetli olduklarını düşünmüyorum.
BiriİşteNaparsın dedi: Bu siteden yakın zamanda ürün alıp sorun yaşayan varsa buraya yazsın, ben pek güvenmiyorum. Önceden birçok konu açılmış çünkü. Genişletmek için tıkla... bilmiyorum, şikayet varda diğer hazır sistem yapanlara göre daha fazla şikayetleri var. Ama normal her firmada var kötü niyetli olduklarını düşünmüyorum.
E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.764 Makaleler 4 Çözümler 10 24 Mart 2023 #3 Hocam şikayet var sitesine göre hareket etmemeniz yeterli her sayfa marka sikayet var a göre kötü.
fx_5200 Decapat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 451 Çözümler 4 Yer İSTANBUL Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2023 #4 Evet yakın zamanda bir ürün aldım, sipariş hızlı, kargo sağlam ve doğru-orijinal ürün geldi.
Y yumurtaa Hectopat Katılım 7 Aralık 2021 Mesajlar 539 24 Mart 2023 #5 Mecbur olmadıkça alışveriş yapmayın.
OutemuX Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 862 Çözümler 11 Yer İstanbul 24 Mart 2023 #6 emirhans11 dedi: Hocam şikayet var sitesine göre hareket etmemeniz yeterli her sayfa marka sikayet var a göre kötü. Genişletmek için tıkla... Hocam çoğu forumda ve youtubeda vs. gördüm ama önceden açılmışlardı ondan sormak istedim.
emirhans11 dedi: Hocam şikayet var sitesine göre hareket etmemeniz yeterli her sayfa marka sikayet var a göre kötü. Genişletmek için tıkla... Hocam çoğu forumda ve youtubeda vs. gördüm ama önceden açılmışlardı ondan sormak istedim.
reyxerme Decapat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 649 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2023 #7 BiriİşteNaparsın dedi: Hocam çoğu forumda ve youtubeda vs. gördüm ama önceden açılmışlardı ondan sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Ne almayı düşünüyorsunuz?
BiriİşteNaparsın dedi: Hocam çoğu forumda ve youtubeda vs. gördüm ama önceden açılmışlardı ondan sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Ne almayı düşünüyorsunuz?
dinkulturuogretmeni Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2018 Mesajlar 1.677 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2023 #8 2 ay önce Aerox 3 Wireless 2022 almıştım. Ürün kullanılmış geldi, iade ettim, para hesaba yattı ve olaysız dağıldık.
2 ay önce Aerox 3 Wireless 2022 almıştım. Ürün kullanılmış geldi, iade ettim, para hesaba yattı ve olaysız dağıldık.
reyxerme Decapat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 649 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2023 #9 dinkulturuogretmeni dedi: 2 ay önce Aerox 3 Wireless 2022 almıştım. Ürün kullanılmış geldi, iade ettim, para hesaba yattı ve olaysız dağıldık. Genişletmek için tıkla... tüm markalar şansını deniyor heralde böyle birşey yapayım diye şans veriyorlar müşteri çakarsa olayı iade
dinkulturuogretmeni dedi: 2 ay önce Aerox 3 Wireless 2022 almıştım. Ürün kullanılmış geldi, iade ettim, para hesaba yattı ve olaysız dağıldık. Genişletmek için tıkla... tüm markalar şansını deniyor heralde böyle birşey yapayım diye şans veriyorlar müşteri çakarsa olayı iade
KebablıKavurma1 Picopat Katılım 30 Aralık 2022 Mesajlar 945 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2023 #10 BiriİşteNaparsın dedi: Bu siteden yakın zamanda ürün alıp sorun yaşayan varsa buraya yazsın, ben pek güvenmiyorum. Önceden birçok konu açılmış çünkü. Genişletmek için tıkla... Yakın zamanda sistem topladım. Klavye ve kasa Gaming genden aldım sorun çıkmadı.
BiriİşteNaparsın dedi: Bu siteden yakın zamanda ürün alıp sorun yaşayan varsa buraya yazsın, ben pek güvenmiyorum. Önceden birçok konu açılmış çünkü. Genişletmek için tıkla... Yakın zamanda sistem topladım. Klavye ve kasa Gaming genden aldım sorun çıkmadı.